Українці вимагають створення українського офісу Ютуб

28 вересня 2018, 16:55
Власник сторінки
0
508
Українці вимагають створення українського офісу Ютуб

Нещодавно в Україні з'явилась ініціатива зі створення українського адміністративного офісу Ютуб. Чому виникла така потреба і як хочуть це реалізувати дивіться в цьому матеріалі.

Нещодавно українські відеоблогери все більше стали говорити про штучні перепони в діяльності, яких раніше не було. Це питання з монетизації, з якої знімаються відео без жодних причин. Це відсутність роликів у рекомендованих та подібних відео від українських блогерів та ютуб каналів. А що цікаво, то антиукраїнський контент вилазить в рекомендованих відео навіть у каналів з котиками та дитячих чи ігрових. 

Це все говорить про те, що є втручання і його помітно навіть не спеціалістам з відеоблогінгу. 

І причина цього є на поверхні - офіс Ютубу, що адмініструє територію України знаходиться на Росії, а саме в Санкт-Петербурзі. Можна припустити, що в такій країні як Росія, де є культ спец служб, діяльність інформаційних потоків Ютубу контролюється не тільки простими офісними адміністраторами.

Щоб вирішити ці питання і забрати цей потужний інструмент в інформаційній війні Росії проти України, з'явилась ініціатива створення українського адміністративного офісу Ютуб.


Також було проведено опитування в Києві з цього приводу, де пересічні перехожі відповіли, чи підтримують вони ініціативу створення українського адміністративного офісу Ютуб.


Українські блогери вже почали підтримувати цю ініціативу та при цьому вони відкрито розповідають про проблеми, які створюються для діяльності і очевидно, що це робиться штучно та без жодних на те підстав.


Зараз люди вже почали підписувати петицію зі створення українського адміністративного офісу Ютуб, але треба ще чимало голосів. Тож посилання на неї кожен може побачити в описанні до будь-якого з цих відео. Переходьте та підписуйте - реєстрація дуже проста. Буде добре, якщо кожен розповість про це своїм друзям та знайомим. Україні - український Ютуб!
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,президент,YouTube,блоггер,блог,подписка,блоги,Порошенко,Блогосфера,блогер,блоггеры,Президент Украины,видеоблог,подпись,блог-платформа,Петр Порошенко,петиція,Адміністрація Президента,петиция,видео youtube
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.