«Злодій на злодієві сидить»

06 вересня 2018, 08:11
Власник сторінки
0
142

Коротка лава запасних прем`єр-міністра Гройсмана.

Цю статтю написав мій хороший друг – черкаський журналіст та громадський діяч Сергій Халупінський.

 В.о. голови Державної фіскальної служби України Мирослав Продан пішов у відставку за власним бажанням. Хоча щодо «власного бажання» є великі сумніви. У понеділок 3 вересня 2018 року Мирославу Продану у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі Назар Холодницький мав оголосити підозру у вчиненні злочинів, про які так багато писали останнім часом. Однак Мирослав Продан до САП не з‘явився. Його повторно викликали на четвер, 6 вересня 2018 року.

Очевидно, Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман вирішив, що коли підозру оголосять вже не в.о. голови ДФС, а просто Мирославу Продану, то репутаційні втрати для нього будуть значно меншими. Але це марні сподівання.

А от як бути з публічною заявою Гройсмана про те, що Мирослав Продан буде керувати ДФС України допоки сам Володимир Гройсман буде прем`єр-міністром України   Чи він теж зібрався у відставку? Пане Гройсман, відкриєте секрет?

І вишня на тортик, якою Володимир Гройсман пробив чергове дно. Замість в.о. голови Державної фіскальної служби України, підозрюваного в корупції Мирослава Продана, новим в.о. голови ДФС України призначили Олександра Власова, якого сам Мирослав Продан нещодавно відсторонив від виконання обов`язків начальника Одеської митниці через викрадення зі складських приміщень арештованих товарно-матеріальних цінностей. Зокрема, йдеться про 37 контейнерів з нерозмитненим товаром, орієнтовною вартістю 150 мільйонів гривень 


Пане Прем’єр-міністр, у вас там все в порядку з головою? Чи лава запасних довірених злодіїв настільки коротка???

Сергій Халупінський
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.