Нова показуха Путіна з Кримським мостом насмішила користувачів Інтернету

23 серпня 2018, 15:11
Власник сторінки
журналист
0
251

Президент РФ Володимир Путін заснував медаль за будівництво Кримського моста, який поєднав окупований півострів з Росією.

Відповідне розпорядження опубліковано на офіційному російському інтернет-порталі правової інформації.  На лицьовому боці медалі зображено міст, на зворотному – фраза "За будівництво Кримського мосту" з датами "2014-2019".  Також у документі повідомляється, що з резервного фонду президента Росії виділять 27,8 мільйона рублів на виготовлення медалі, а також капсул, футлярів та бланків грамот.  Згідно з розпорядженням, вручати медаль мають намір не тільки російським громадянам і організаціям, але й іноземцям, які брали участь у будівництві мосту через Керченську протоку. 

Маразм путінської пропаганди вражає. Напевно, в Кремлі вже зовсім зазналися та вважають «простих людішек» повними ідіотами та надзвичайно тупими. Можу собі уявити як товсті можновладні маріонетки Володимира Володимировича вигадують якісь цікавинки, шукають позитив там, де його немає, роблять усе можливе аби замилити очі простому люду, приховати великі проблемі Росії, про які ніхто не хоче згадувати. Медаль за будівництво Кримського моста – одна з таких нісенітниць, яка була вигадана для того, аби показати всім, що в країні все добре. Однак автори цієї ідеї трохи перестаралися. На їхню пропаганду перестають вестися самі росіяни.

"Головне, щоб встиг роздати медальки до того, як міст помітно розвалиться, -тому що процес вже пішов, "інженери недопрацювали". І взагалі, наперед вітати - погана прикмета. Не переживе міст зими 2018-2019", – коментує політолог Олексій Голобуцький. 

Як зазначає один із РОСІЙСЬКИХ користувачів соціальних мереж: «а почему нет медали «За перекладку плитки в Москве»? Люди тоже работают». І справді, чому немає таких медалей? Невже будівництво моста – подвиг?

Відколи за таке нагороджують медалями? Ще й за такі кошти! Ви тільки вдумайтеся: 27,8 млн. рублів! Це при тому, що є на що витрачати кошти. Все частіше можна зустріти пости з, м’яко кажучи, негативними враженнями росіян від відпочинку в Криму. Про життя самих кримчан взагалі мовчу. Це окрема історія.

Отож, нікому не потрібні «понти» скоро опустять завісу блискучого майбутнього та заможного життя на півострові. Пора знімати рожеві окуляри.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: медаль,Крим,Росія-Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.