Українська делегація відвідала Кушадаси

15 березня 2018, 13:00
Власник сторінки
журналист
0
73
Українська делегація відвідала Кушадаси

Українська делегація відвідала турецьке місто Кушадаси

На відкритті Асоціації турецько-української дружби в районі Кушадаси були присутні посол України в Туреччині Андрій Сибіга разом із делегацією на чолі з Муаммером Аксоєм та мером міста  Кушадаси Озером Каяли.

Посол України в Туреччині Андрій Сибіга у супроводі з Головним консулом   України в Стамбулі Олександром Гаманом, головою Української спілки солідарності в Ізмірі Світланою Ералп та головою  Асоціації турецько-української дружби Світланою Потапенко нанесли візит ввічливості меру міста Кушадаси Озеру Каяли.

Після зустрічі з мером міста Кушадаси Озером Каяли, українська делегація разом з Озером Каяли відвідала заступника мера міста  Кушадаси Айше Шеріоглу.

Посол України в Туреччині Андрій Сибіга зазначив, що м. Кушадаси українська делегація відвідала у зв’язку із відкриттям Асоціації турецько-української дружби в районі Кушадаси. Також посол підкреслив, що йому та членам делегації дуже сподобалося місто і що він радитиме громадянам України приїздити сюди на відпочинок. Мер міста  Кушадаси Озер Каяли, зазначивши, що радий вітати посла України в Туреччині Андрія Сибігу,  в свою чергу наголосив, що з радістю чекатиме на українських туристів в Кушадаси.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Україна,Туреччина,співпраця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.