З нами Христос. Нам немає чого боятися

21 липня 2018, 21:17
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
123

Рівно три роки тому вперше на мене було внесене подання Генерального прокурора на притягнення мене до кримінальної відповідальності і арешт.

Відтоді таких подань було вже три (рекорд!).

Дуже кумедно дізнався про бажання влади мене закрити.

Сиділи ми з Ігорем Мосійчуком, Борисом Філатовим та Геннадієм Корбаном в якомусь кахве в Чернігові. Їм собі борщ, нікого не чіпаю, підтримую високоінтелектуальну дискусію з шановним товариством.

А Мосійчук читає новини. Він весь час читає новини. Показує повідомлення, що Шокін вніс подання на когось з депутатів, питає:

- Як ти думаєш, на кого це?

- Мабуть, на тебе. - відповідаю я. По-перше, щоб Ігор відчепився і дав спокійно доїсти борщ. По-друге, я і справді думав, що першим ділом візьмуться за нього.

- А я думаю... - його думу перебив дзвінок на мій телефон, який лежав коло нього (відкидаю телехвон подалі, коли їм), - ...диви, тобі ОВ дзвонить.

В такому випадку, звісно, беру слухавку, і чую, як Олег Ляшко своїм шаманським голосом каже:

- Ну шо?... /епічна пауза/ здогадався, на кого подання Генпрокурора? /ще більша пауза, інтригуюча/ не здогадався?!..На тебе...

Потім був не дуже простий день, сльози мами, ножі в спину від тих, кого вважав друзями і неймовірна віра в життя, коли ти нікого не просив, а за тебе заступилося публічно так багато різних людей, що ніби крила виросли і можна летіти.

Одним словом, дякую усім, хто був тоді поруч. добрим словом. в інформпросторі. На акції. запропонувавши допомогу. Пам'ятатиму кожного. завжди. Просто репощу кращі тексти для історії.

А про наступний веселий день напишу завтра.

З нами Христос. Нам немає чого боятися.

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,генпрокурор,Олег Ляшко,Андрій Лозовий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.