Чому Ляшко має моральне право матюкати контрабандистів

15 липня 2018, 18:30
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
104

тут Ляшко роздає чортів компрадорам. відео дуже жорстке і емоційне, але справедливе. дітям до 18 років, чутливим людям і єврооптимістам - не дивитись.


(у останніх - є загроза болючого падіння з висоти власних ілюзій)

з того часу, як наша команда на чолі з Олегом Ляшком добилася ухвалення мораторію на вивіз лісу-кругляка з України, європейські чиновники робили усе можливе для його скасування. адже їхні підприємства втратили грубі гроші. у країнах ЄС, щоб зрубати дерево - треба ледь не в парламенту дозвіл брати, інші постачальники - далеко, та і беруть дорожче. відтак наш ліс закривав велику частину потреб ЄС.

нещодавнє розслідування європейських експертів підтвердило, що до ЄС досі вивозять мільйони тон нашого лісу під виглядом дров. безумовно, продажність вітчизняних силовиків - в о н и ц е к р и ш у ю т ь і ні для кого то не таємниця. тому ми неодноразово вимагали від уряду перекрити контрабанду і навести порядок на митниці. у парламенті наша команда добилася криміналізації контрабанди, щоб віднадити охочих торгувати національним багатством.

а що ж робить безгрішна європейська спільнота, яка натхненно вчить нас боротьбі з корупцією? хіба вагони з кругляком, який за документами «дрова», не мають проходити і їхню митницю? чи не повинна викликати підозри у місцевих податківців меблева фірма, яка купує дрова на сотні тисяч євро? проте ніхто не несе ніякої відповідальності.

боротьба з корупцією у Європі закінчується там, до починаються власні інтереси. єдиний вихід для українців - брати приклад і чинити так само. ніякої сировини для Євросоюзу. жодних інструментів впливу на будь-які органи влади. рішучі заходи для перекриття контрабанди.

наш ліс був, є і буде багатством українців.

ми нікому не дозволимо його знищити!





Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: контрабанда,IKEA,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,мораторій,ліс,Євросоюз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.