Ми, українці, повинні бути господарями на своїй землі

08 червня 2018, 18:56
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
169

«Нема на світі України, немає другого Дніпра… <...> У чужому краю не шукайте, не питайте того, там немає і на небі, а не тілько на чужому полі. В своїй хаті своя правда, і сила, і воля»,

 – писав Тарас Шевченко.

Наш безсмертний Кобзар сповідував ті цінності, які захищає наша #залізна_команда: щоб українці були господарями на своїй землі, щоб ми самі керували в своїй державі, а не чули вказівки звідкілясь. А що ми бачимо? Одні із московського обкому керовані, як в радянські часи, інші на побігушках у посольства брюсельського, лондонського чи вашингтонського.

Логіка ж Радикальної партії – це заробляти на своїй землі, а не жити подачками - захищати своє виробництво, захищати право своїх людей бути господарями, своє село, свою корову від впливу зовнішніх агентів.

Чого хоче наш так званий західний партнер? Щоб ми продали українську землю, щоб ми порізали на металобрухт заводи, щоб ми продавали кругляк, а не продукцію, що послідовно захищає наша команда, особливо Олег ЛяшкоViktor Halasiuk.

Вони прагнуть, щоб влада писала ті закони, які їм треба, щоб ми завжди були не молодшим братом, а просто лакеями.
Радикальна партія того не допустить. Ми зробимо усе, щоб українці були господарями на своїй землі.



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: село,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,земля.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.