Піти по-тихому...

24 квітня 2018, 17:35
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
200

Керівник департаменту Управління державної охорони Владислав Кошмяков скоїв більше злочинів, ніж зірок у нього на погонах.


Коли виявилося, що диплом Кошмякова підробний, керівництво попросило його звільнитись за власним бажанням без жодних розслідувань. Але цю особу підозрюють у причетності до перестрілки у Княжичам, адже він публічно захищав затриманого там Ігоря Касьяна - свого колишнього підлеглого по УБОПу.

Крім того, має місце кричущий факт сепаратизму: за час служби в УДО Кошмяков переписав свою особу справу на бланку 9-го управління КДБ та перешив на мундир ґудзики із серпом і молотом, активно пропагував методи роботи НКВС.

А ще є «поранення» у зоні АТО. За словами колег, поранення оформили, коли Кошмяков зламав палець на корпоративі у київському ресторані.

Чи може така людина піти на відпочинок замість тюрми? Кому він передасть секретні документи, до яких мав доступ за 3 роки роботи? Хто відповість за його призначення на посаду?

Вимагаю відповідей на ці питання від керівника УДО Валерія Гелетея.



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: https://censor.net.ua/b3063067

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: УБОП,Гелетей,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,ДСО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.