Мама, я хочу бути антикорупціонером!

31 березня 2018, 12:41
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
116

-СИНКУ, КИМ ТИ ХОЧЕШ БУТИ, ЯК ВИРОСТЕШ?


-МАМА, Я ХОЧУ БУТЬ АНТІКОРУПЦИОНЄРОМ!

і дєйствітєльно: як виявилось, так звана боротьба з корупцією в нашій країні - напрочуд прибуткове занятіє.

словосполучення "так звана" вживаю по причині того, що з корупцією панове грантоєди по факту не боряться, а самі нею займаються, вибірково знаходячи корупціонерів і "корупціонерів" для медіа-травлі, коли: 1. у самих рильце - в пушку. 2. реальної корупції вони по факту не помічають, коли їм чи заплатили, чи політично це не вигідно.

цілком демократична і справедлива норма -  л ю д и  м а ю т ь  п р а в о  з н а т и  п р а в д у - е-декларування для грантожерів - відкриє очі тим нечисельнии громадянам, які вірили у святість т.зв.борців з корупцією. почитайте про їхнє майно, записане на безробітних родичів, і космічні зарплати. 

вдумайтесь! одна зарплата Дарії Каленюк - 700 000 грн/рік - вдвічі більша, ніж у президента. що вже говорити про міністрів і депутатів.

от чого їм так пекло, мовляв, треба скасувати е-декларування для грантоїдських активістів. не називайте їх громадськими активістами! - таке формулювання в дійсності принижує громадян із щирими поглядами, які проявляють політичну і соціальну активність, бо мають свої ідеологічні переконання, а не зарплату, як грантожери.

але думаю, є ще більша причина їхньої істерики. тепер правду знатимуть куратори із західних посольств і міжнародних фондів. і дєнєг більше, очевидно, цьому жулью не дадуть.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,грантоїди,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.