Чому бреше мавпа Мустафа в Найом

17 березня 2018, 20:32
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
996

160 000 000 000 ГРИВЕНЬ вкрали у нас з вами лише однією аферою...



Брехлива мавпа Мустафа Найом вчергове підтвердив свою репутацію - іти в найом до старших дядь і готова нести публічно будь-яку єресь, якщо дядя за неї добре заплатив. 

Нині у Найома дядя - це олігарх, громадянин Кіпру та Ізраїлю Ігор Коломойський, який пограбував український народ на 6 мільярдів (!) доларів своїми схемами із виведення коштів з "Приват Банку".

Звідки беруться брехливі огидні заяви чорноротого пуштуна проти Олега Ляшка, проти мене, проти усієї нашої команди? Це елементарне замовлення, яке олігархічна шістка і політична повія,
яка віддається в найом, виконує за крихти з пан такого столу. В даному випадку замовник його послуг - Коломойський. 

Наша команда тривалий час вимагає від директора НАБУ Ситника, Генерально прокурора, Луценка, голови Національного банку Смолія, прем'єр-міністра Гройсмана і Президента Порошенка негайно вжити заходів і повернути українцям вкрадене у них Коломойським.

Чому високий суд у Лондоні, чесна репутація якого є беззаперечною к всьому світі, визнає економічні злочини Коломойського і арештовує його майно по всьому світу - і в цей же час наша влада і наші правоохоронні органи закривають очі на вкрадені у нас з вами мільярди?!

Невже 160 000 000 000 грн., які вкрав в України Коломойський - це мало? Ці кошти могли б бути витрачен на підняття зарплат і пенсій, на ремонт в сотнях лікарень і шкіл, на тисячі кілометрів нових доріг.

Але силовики і влада, мабуть, думають інакше. Може, заради лояльності брехливого каналу 1+1, вони готові замовчувати злочини, які коштували українцям втрати  с т а  ш е с т и д е с я т и  м і л ь я р д і в  г р и в е н ь? У кожного з них є шанс довести, що це не так.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ПриватБанк,ГПУ,1+1,Олег Ляшко,Юрій Луценко,Ігор Коломойський,Петро Порошенко,Кіпр,Ситник,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.