Дорогенький батьку!

08 березня 2018, 14:03
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
0
328
Дорогенький батьку!

З глибокою любов'ю та нетерплячим чеканням добрих новин дивилися ми, твої дорогенькі громадяни, прес-конференцію батька нації.


Ти нас не розчарував, любий тато. Приємно чути, що ми тепер середній клас, який залишить у спокої податкова міліція, поліція та інквізиція. Сподіваємось, про інквізицію ти пожартував, бо то було недешево, щоб міліція та поліція залишили нас у спокої. Смиренно нагадуємо: про інквізицію ми не домовлялися!

Більше не лякай твій середній клас, будь ласочка, жартами про інквізицію. Ми ж посередині, не хочеться падати вправо чи вліво.

Ми не висока провідна верства, оті зрадливі любі друзі, які, потершись біля тебе, тікають кудись в Іспанію та сіють наклепи та провокації, фантазії стосовно хабарів за реформи в спортивних сумках.

І ми, боронь Боже, не низькі підступні вороги, які окупують українські землі в Криму, Донецьку та Луганську.

Ми десь посередині між лютими друзями та улесливими ворогами нації. Середній клас. Це ти точно сказав, дорогесенький батьку.

Ми законослухняні українці. Що б там не балакали комуняки про бариг та рагулів, ми справно платимо податки рідній державі, щоб наш бізнес залишили у спокої. Ми підраховуємо нашу виручку, віднімаємо виробничі витрати та віддаємо десь третину прибутку твоїй фіскальній службі, батьку. Бо дуже любимо рідну країну і не переживемо, якщо в бюджеті не знайдеться зайвої копійки, щоб ти, батьку, міг сказати пару теплих слів по телебаченню.

А з трудяг-доходяг, ти ж знаєш, батьку, ми стягуємо у твою фіскальну службу більше половини їхнього жалюгідного заробітку як податкові агенти ПДФО, ЄСВ, ПДВ і т.п., бо дешева робоча сила та непримхливий споживач є конкурентною перевагою твоєї держави, правильно, батьку?

Не може робітник порахувати свій прибуток, тобто різницю між зарплатою та вартістю життя, і зажадати, щоб податки платилися з цього прибутку! Немає у робітника книги обліку доходів від працевлаштування та витрат на їжу, одяг, житло, лікування та капітальних інвестицій у наступне покоління. Бо дурні робітники, не дається їм вища математика бухгалтерського обліку та валютних спекуляцій. І слава Україні! Слава батькові, завдяки якому вовки нагуляли апетити на дорогих тренінгах по МВА, а в сусідній аудиторії проводився безкоштовний тренінг для овець на грантові кошти про необхідність добровільно відкладати шерсть та м'ясо у скарбничку банківської системи і не боятися, що завтра хтось розіб'є скарбничку, як це зробили сьогодні, вчора і позавчора. Це ж фінансова грамотність, геніально, батьку!

Завдяки Богу на небі та батькові на землі, який наказав займатися в школах патріотичним, а не економічним вихованням, наші робітники податки не рахують і оптимізації податкового тягаря та ефективного захисту своїх прав та інтересів не вимагають. Знають, дорогенькі наші, що треба не права качати, а жертовно працювати на благо нації. І якщо б не твоя сильна рука, вони б качали права. А так розігнав пару разів збіговиська дешевих злиднів під державними установами, і прощавай, популізм. Дякуємо, батьку!

І за свободу слова дякуємо! Навіщо одразу пускати кров, коли можна просто випустити пар? Правильно ти слухаєш і терпиш тих балаболів, які забагато патякають про Мальдіви, мутні партії, збочені партійні альянси, національні дружини та другий строк, стосовно якого ти нічого ще не вирішив, але точно не висуватимешся від партії імені себе. Дорогенький батьку, ми все розуміємо та в політику твою не ліземо. У нас гібридна війна, тут не до жартів. Середній клас стоятиме горою за тебе та рідну країну, батьку!

А ти вже подбаєш за справедливість для тих, хто знає, скільки вона вартує, правда ж, батьку? Бо навряд чи можна чекати справедливості від судів, де судять заочно і де суддя Конституційного суду приходить на радіо та каже, що йому нічого сказати слухачам, бо якщо спитають не про суд, це питання не по темі, а якщо спитають про суд, то суддівська етика не дозволяє відповідати. Не дай Боже дожити до страшного суду з такими відповідальним суддями. 

Тільки ти, батьку, маєш відповіді на всі наші питання. На тебе молимось, на тебе уповаємо. Дай тобі Боже міцного здоров'я та другого президентського строку.

Щиро твої дорогенькі громадяни.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сатира,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.