"Вперед, нова опозиція!"

20 лютого 2018, 18:06
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
117

оце ж натрапив на УП на банерну рекляму відомого шлюбного афериста Сергія Капліна, який кинув дружину заради тренера, і не платить аліменти на свою дитину, сволочь.



і ця рекляма робе мені розрив мозга.

ні, навіть не аморальною поведінкою Капліна, який має гроші платити за дуже дорогу банерну рекляму, але шкодує гроші для рідної дитини, не платячи аліменти (навіть ув'язнені за ґратами аліменти платять) - з парламентським Чарлі Чапліним негідником все і так ясно. він, як та зозуля, що кидає своїх пташенят саменьких у гнізді на призволяще...

розрив мозга - це контент цієї реклями.

свій двіж Чаплін називає "нова опозиція".

при цьому Сергій Капліним залишається чинним членом фракції "Блок Петра Порошенка", чинним учасником провладної коаліції, яка несе відповідальність за стан справ у державі.

це справді щось нове.

p.s. невже, він щиро вважає людей такими ідіотами, щоб вірити у те, що провладний депутат, член БПП, учасник коаліції - це, бачте, нова опозиція? чи просто розводить спонсорів на гроші у такий примітивний спосіб?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: реклама,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Петро Порошенко,Сергій Каплін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.