Заступник Кононенка

08 лютого 2018, 18:13
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
108

Екс-генеральний прокурор Віталій Ярема урочисто вступив в партію бепепе і став заступником голови її Київської обласної організації цієї політсили Ігоря Кононенка, видатного борця з корупцією.


Ярема, який попродавав злочинцям режиму Януковича їхні справи.

Ярема, який не посадив ні одного вбивцю Небесної Сотні, за бабло відмиваючи вбивць.

Ярема, який кришував тих, хто організовував референдуми на Донбасі - Юрій Луценко, публічно звертаюся до вас: я готовий бути свідком, що після громадського затримання екс-начальника Маріуполя, відкритого сепаратиста Олега Моргуна, яке здійснили Олег Ляшко та інші патріоти, в тому числі я - конкретно Віталій Ярема зробив все для звільнення Моргуна, який затим втік у Росію, щоб уникнути.

Ярема, який довів корупціогенність ГПУ до абсурдного стану: Генеральна прокуратура - це каса. Роби, що хочеш. Але плати тим, хто на рівні повище тебе підукришує.

Ярема, юридичний рівень якого - гівно на паличці. І свідчення того, що диплом він тупо купив - надзвичайно не компетентний рівень його коментарів. Студент-першокурсник юридичного факультету - незрівняно краще орієнтується у законодавстві, ніж Ярема, який обіймав посаду Генпрокурора.

Ярема, який заради повернення у інформаційний простір і виправдання своїх профнепридатності, готовий глумитися над кров'ю інших людей. Зверніть увагу епічні коментарі щодо замаху на Ігоря Мосійчука, якого зі слів Яреми - приготуйтесь! - не було (в реальності загинуло дві людини, а троє мають важкі травми). І навіть - гандон, а не офіцер - не знаходить мужності вибачитись, коли інформація про загибель людей підтверджується.

Ярема, який знищує найкрасивіше місто на світі - наш святий Київ - своїми мерзенними свічками в історичній частині міста, інвестуючи "зароблені" корупційним шляхом гроші. Особливо - Сінний ринок. Соня Кошкіна про це найкраще писала.

***
Пане Максим Саврасов, будь ласка, підтвердіть чи спростуйте публічно як голова секретаріату бепепе, чи є екс-генпрокурор Віталій Ярема членом вашої партії.

Відсутність відповіді означатиме, що це правда.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка


Источник: https://censor.net.ua/b3049397

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,Янукович,Росія,Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,Ігор Мосійчук,Юрій Луценко,Віталій Ярема,Маріуполь,Блок Петра Порошенко,Игорь Кононенко,Небесна сотня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.