Арешт Коханівського - спецоперація Медведчука

24 жовтня 2017, 19:03
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
337

на догоду його кремлівським господарям.


закликаю усіх до здорового ґлузду.

просто зважте на факти:

1. для кума Путіна Медведчука Микола Коханівський - особистий ворог. адже саме друг Микола був головним організатором походу патріотів до офісу московської путани. тобто є момент особистої помсти.

2. а ще є момент цинічного політичного розрахунку. промосковські дуже грамотно все прорахували:

Микола - людина досить своєрідна, але його авторитет в патріотичному середовищі надзвичайно високий. і те, скільки людей прийшло до суду заступитися за Коханівського і були готові ризикувати життям і здоров'ям, аби захистити командира ОУН від свавілля, відтак сутичок було не уникнути. відтак сутички було не уникнути. а це ескалізує напруження у суспільстві - і Москві це вигідно.

отже, Медведчук одним пострілом вбив двох зайців: і помстився ворогу, і спровокував черговий розбрат серед українців.

3. "підряд" на виконання провокації проти Коханівського взяв на себе Ілля Ківа - безпринципний наркоман, який не гидує нічим у бажанні наживи. був у "Правому секторі", нині - у Соціялістичній партії - щось ще треба казати? Ківа постійно спілкується із ЗМІ Московії і допомагає їм створювати корисну для них картинку. типова метода гебні. лояльність до які ви відверто промосковських видань накшталт "Страни.юей" - дуже показова. пафосно заявляє, мовляв, іде в президенти - правда, навіть у незрівнянно меншому у сотні разів масштабі мажоритарного

4. найважливіше. те, про що забули і захисники Миколи, і ті, хто кричить: "розіпни!". як привід наїзду на Коханівського використали те, що він опікається переселенцями і захищає гуртожиток для них від рейдерів. свідомі мешканці Соборної України простягнуло руку підтримки нашим братам і сестрам із окупованих територій - і вони бачать, що український світ - це краще, ніж русскій мір. Для Кремля, їхнього васала Медведчука та дрібніших посіпак з їхніми тітушками на зразок Ківи - принципово важливо перебити цю історію. принципово важливо показати уродженцям Криму і Донбасу, що нібито вони нікому тут не потрібні.

***
але цей план поламався - і Микола на волі.

дуже багато масок було скинуто за ці дні.

робіть висновки.

***
пишу це для тих, хто кричав: "розіпни!", повівшись на відверті дурниці про Коханівського в цілому і цю ситуацію. майте мужність визнати (принаймні самі для себе), що вас всліпу використовують у московському сценарії.

сидіти має не Коханівський, а Медведчук.




Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://censor.net.ua/b7372

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Медведчук,Кремль,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Путін,Илья Кива
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.