Кавомана Хоружого - у відставку!

27 вересня 2017, 21:54
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
85

У Володимирецькій районній раді сьогодні вдруге піднімали питання недовіри голові райдержадміністрації Володимиру Хоружому.


Цей персонаж замість того, щоб наводити порядок в області, займається незаконними кавовими ларьками, бенефіціаром яких він є. А також іншою корупцією.

На сесії, на жаль, не вистачило одного голосу за ініційовану нашою командою відставку Хоружого. Якби вистачило - Президент мусив би його звільнити.

Під час засідання депутат від РПЛ Микола Волчецький навів факти розкрадання головою району бюджетних коштів на програму утеплення будинків та вимагав прибрати незаконні МАФи, які належать дружині Хоружого.

Крім того, увесь район вже знає про спробу примусити директора школи у селі Більська Воля обрати зручну для Хорунжого фірму для ремонту школи. Ремонту, на який вибила кошти з бюджету Олег Ляшко і я.

Я вже звертався публічно з парламентської трибуни до голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка із вимогою звільнити хабарника і брехуна Хоружого.

Повторюю свою вимогу, підкріпивши її голосуванням депутатів.

Грабувати рідну Рівненщину не дамо нікому!

P.S. Каву я теж дуже люблю, але це не привід продавати її незаконно. А кава у ларьках Хоружого, за словами володимирецьких - рідкісне гавно. Не пийте. Не труїть себе. Не давайте здобич корупціонеру.


Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://censor.net.ua/b7140

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.