Вони тренуються на собаках, щоб краще цілити в нас

18 вересня 2017, 15:22
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
308

Прошу колег і журналістів не бути байдужими.


Разом з Іваном Петровичем, зоозахисниками, громадськістю пікетуємо Київську місцеву прокуратуру #10 (Шевченківський район), співробітники якої покривають звірства живодерів Святогора, Короля, Руденка та інших.

Прокурорський синочок Олексій Святогор вбив вже понад тисячу (!!!) бідолашних собачок і котиків, сам хизується цим в соцмережах - але цей виродок досі не покараний. Навіть, незважаючи на те, що парламент ухвалив зміни до кримінального кодексу, який більш жорсткою відповідальність за негуманне поводження з тваринами.

Кришує догхантера Святогора колега його тата, перший заступник прокурора міста Києва Вадим Кучер.

Оскільки Кучер ховається від громадськістю, ми разом з організатором акції Оксана Костюкевич та іншими захисниками тварин самі пішли в прокуратуру. Перед нами заблокували двері на другий поверх, де знаходиться кабінет Кучера. Але мирним ненасильницьким протестом ми добились зустрічі з ним, під час якої я подзвонив першому заступнику Генерального прокурора України Дмитру Сторожоку і разом з активістам повідомив його про те, як прокурори Шевченківського району покривають живодерів. Пан Дмитро висловив нам підтримку і пообіцяв взяли справу на особистий контроль.

Прошу колег і журналістів не бути байдужими. Ставлення до тварин - одна з найчіткіших ознак рівня цивілізованості суспільства.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://censor.net.ua/b7055

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Андрій Лозовий,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.