Слуги диявола знищують українську церкву

31 серпня 2017, 17:43
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
3
215

У Криму бісоводимі московські окупанти побили і заблокували українського архієрея - владику Климента не пускають до храму. Цинічно і огидно. Зовсім по-більшовицькому.



І ця недолюдки комусь щось розказують про скрєпи і православ'я?!.. Не (!) пустити (!) священика (!) до (!) церкви (!), побити (!) панотця (!), зламати (!) двері (!) вівтаря (!). Слуги диявола - інакше їх не назвеш...

Єпископ Сімферопольський і Кримський Климент - один з найбільш бойових архієреїв Київського Патріархату. Незважаючи на постійні погрози і небезпеки, не боявся в окупованому Криму молитись за н а ш у Україну і за н а ш е військо н а ш о ю українською мовою. Активно борець за право українців на Українську Церкву на міжнародному фронті. На цій світлині ми разом з ним і владикою Євстратієм Зорею у Страсбурзі напередодні івенту на захист Криму, організованому Георгієм Логвинським.



Владика наразі заблокований біля храму Святих рівноапостольних князів Ольги та Володимира УПЦ КП в Сімферополі. 

Він повідомляє: "О 10 ранку виконавча служба увірвалася на територію церкви, зламала приміщення першого поверху, були зламані двері вівтаря на другому поверсі, доступ вірянам перекритий. Жодні доводи про те, що територія першого поверху відповідно до договору оренди належить управлінню Єпархії, не діють. Вони показують якісь рішення суду, що зобов'язують Духовний центр виселитися з приміщення, хоча Духовного центру в управлінні Єпархії немає вже більше ніж два роки. Судові пристави пошкодили руку, коли я намагався зайти на перший поверх, схопили за руку і викрутили її. Страшний біль, чекаю "швидку допомогу". Повністю перший поверх заблокований, незважаючи на те, що згідно із законом вони повинні були опечатати тільки 112 метрів квадратних, я не маю доступу до жодного приміщення".

Не знаю навіть, як це коментувати...

Молімось за владику Климента, за визволення Криму і за справедливу кару для окупантів-сатаністів!

P.S. Безбожні окупанти виносять ікони з храму...



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: УПЦ КП,Страсбург,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Крим,Сімферополь,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.