Люди вірять москалям, бо у них немає куска хліба

26 серпня 2017, 15:36
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
6
459

Це 23 війна, яку Московія веде проти України. Бо русскій міръ не можливий без Києва. Бо у їхньому імперському міфі немає права українців на свою державність.


Україна може перемогти лише, якщо боротиметься з усіх сил на чотирьох фронтах: мілітарний, економічний, інформаційний, дипломатичний.

Мілітарний - розвивати обороноздатність, захищати свої території і свої кордони; породжувати військову аристократію як головну еліту країни за зразком США, Ізраїлю, Японії і т.д.

Економічний - дати кожному громадянину роботу, нормальну зарплату і гідне життя. Дати пенсіонеру із серйозним трудовим стажем - високу пенсію, а талановитому студенту - стипендію, за яку можна жити. Без хліба важко мислити високими категоріями. Успіх ворога на Донбасі - тотальна бідність і катастрофічне безробіття.

Інформаційний - кожен патріот має пропагували співгромадянам здорові українські цінності. Захищати нашу мову і нашу культуру. Захищати наше право на самоідентифікацію. Захищати націю від ворожої брехні. Переконати українців, що вони - таки українці.

Дипломатичний - вміти казати "ні", коли це доцільно. Не дати наддержавами остаточно перетворити Україну ц свою розмінну монету.



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,Росія,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.