Зерно гірчиці

08 серпня 2017, 19:14
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
132

Шість років тому. Перший з'їзд. Убогий зал. Мало людей. Майже нема серед них тих, хто вміє працювати. Майже нема преси. Майже ніхто не вірить. Майже нема води в залі в таку спеку.


Але треба розуміти, що "майже нема" і "нема" - це дві різні історії. І були ті, хто вірив.

"...бо, істинно кажу вам: коли матимете віру як зерно гірчиці, то … нічого не буде для вас неможливого" - казав Ісус Христос у Євангелії від Матвія.

Шість років зерно проростало. Через маленькі успіхи і численні невдачі. Через зради тих, кому вірили. Через скепсис експертів та ігнор журналістів. Через пошуки союзників і війни з ворогами. Через кримінальні справи і захист тих, кого щемили режими. Через перші довибори до Вінницької облради і блискучу перемогу на окрузі. Через боротьбу із системою і формування економічної альтернативи для країни. Через барикади і окопи. Через круглі столи і наукові конференції. Через коаліцію і опозицію. Через нові репресії і гарт духу.

Зерно зростає. Всіх причетних - зі святом!



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: опозиція,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,облрада,Вінниця,коаліція,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.