Не сотвори собі кумира

27 липня 2017, 14:07
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
129

Поки Саакашвілі був для Порошенка хороший (і слухняний) - то Порошенко всіляко підтримував Міхо. Це правда. Багато хто про це пише і всіляко моралізатурствує. Но забуває важний факт!..




Поки Порошенко був для Саакашвілі хороший - то Саакашвілі теж всіляко підтримував Порошенка. Хіба це теж не правда?

(і це не історія про "їбала жаба гадюку", бо ми самі себе етосамоє, про що далі)

Хіба Саакашвілі не агітував за кандидата від БПП на 205 окрузі?

Хіба Саакашвілі не критикував тривалий час якусь абстрактну "владу", сороміцьки уникаючи критики прізвища П о р о ш е н к о?

Хіба Саакашвілі не знімався у рекламі Блоку Петра Порошенка на місцевих виборах 2015 року?

Хіба Саакашвілі не делегував близьких до себе Сашу Боровіка та інших депутатам місцевих рад від БПП?

Якщо у вас, шановні, така коротка пам'ять - нєхуй жалуваться на жизнь, мовляв, вас дурять. Ви дурите самі себе, ліплячи месію з відвертого лайна. Ліплячи борця з корупцією з базарного жуліка. Ліплячи морального авторитета з хамуватого кокаїніста. Ліплячи нонкоформіста з персонажа, який бігає по високих кабінетах з бажанням продати себе якнайдорожче. Ліплячи патріота із заїзджого гастролера, котрий публічно принижує українців.

У вас в свідомості такий Саакашвілі вже був. Звати його Петро Олексійович. Ви нині на нього плюєтесь (в багатьох випадках - цілком справедливо). Замість того, щоб згадати, як ви увєрували в етого месію і всіляко облизували. І лінувались читати його біографію, яку нині так активно згадуєте. 

До біографії Міхо ви теж з часом дійшли б. Тільки, мабуть, не судьба. Більш ймовірно, скоро забудете. І знов не зробите ніяких висновків. І знову шукатимете месію...

_____
У мене, шановні, на відміну від вас совість чиста.

У 2014 році я в ефірах і на зустрічах агітував проти Петра Порошенка. Бо знав, що з того буде.

У 2015 з першого дня отримання Михеїлом Саакашвілі українського громадянства називав це незаконним.

Коли сьогодні моїм ім'ям маніпулюють у контексті цієї історії - мені особисто, власне кажучи, похуй. Бо давно зрозумів, що немає сенсу переконувати людей, які не хочуть бачити очевидного - не хочуть бути чесними перед самими собою.

І щиро веселюсь, читаючи, що "у Саакашвілі забрали громадянство за зверненням Лозового". 

А нічо, що я писав звернення на іншу тему - читайте документи, шановні! Раб Божий Андрій звернувся до ГПУ з вимогою підтвердити чи спростувати дані, опубліковані Міністерством юстиції Грузії. На яке, до речі, досі не отримав відповіді. 

Ех, якби це було правдою... Якби ж то я міг забирати у когось громадянство... У Саакашвілі точно забрав би - хай додому їде, пожинать плоди собствєнних реформ. І у Порошенка, звісно, теж.



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Міхеїл Саакашвілі,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.