93-м нардепам не вистачило сил або совісті на одне засідання

22 червня 2017, 09:51
Власник сторінки
Співзасновник громадської спілки "За справжній парламент"
0
66
93-м нардепам не вистачило сил або совісті на одне засідання

Часто парламентарі зранку приходять у Верховну Раду, роблять письмову реєстрацію, а потім кудись зникають

Ми вже звикли до того, що наші «слуги народу» звикли до всілякої критики та не звертають на неї уваги.

Але все ж-таки дехто з законодавців трохи соромиться відверто показувати свою повну зневагу до законів та громадян і вдається до різних хитрощів, щоб хоча б якось замаскуватись під порядну людину. А іноді імітують сумлінність просто заради отримання зарплатні, яку не заробили.

Йдеться про те, що часто парламентарі зранку приходять у Верховну Раду, роблять письмову реєстрацію, а потім кудись зникають. Іноді зникають не відразу, а трохи посидять у сесійній залі, навіть декілька разів проголосують, а потім вже йдуть по своїх справах, які для них важливіші, ніж виконання конституційних обов’язків та народні інтереси (між іншим, зарплатню їм нараховують на підставі саме письмової реєстрації).

Ось свіжі приклади. Середа 21.06.17. Письмово зареєструвались 353 народних обранця. Вони ж зареєструвались і у електронний спосіб, додавши при цьому чотири картки, викрадені у відсутніх депутатів. Загалом зареєстровано 357 карток.

Але:

Підчас всіх голосувань цього дня були присутні лише 264 парламентаря, а 93 потрохи розчинились у всесвіті.

Наприклад, С.М.Ларін просидів у залі 17 з 18-ти голосувань, а потім напевне втомився і кудись пішов. Хоча незрозуміло, навіщо він взагалі займав місце, бо жодного разу кнопку для голосувань на цьому засіданні не тиснув.

Разом з ним не досиділи до останнього голосування ще 11 нардепів. Нема бажання називати поіменно всіх непосидьків, кожен може подивитись статистику голосувань на офіційному сайті ВРУ (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_el_h2?data=21062017&nom_s=6). Лише зверну увагу на депутатів А.І.Шкрум, яка до втечі із зали спромоглась прийняти участь лише в одному голосуванні, та В.З.Парасюк і С.В.Власенко, яким вистачило совісті аж на два голосування. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.