Помста Юрія Луценка

21 червня 2017, 22:45
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
140

Збираю до колекції подання про притягнення мене до кримінальної відповідальності і арешт. Це вже третє.


Думаю, очевидним вже для усіх є те, що внесення Генеральним прокурором Юрієм Луценком подання на мене - це розправа за політичну позицію команди Радикальної партії Олега Ляшка. Це чітко виражене політичне замовлення і імітація боротьби з корупцією замість того, щоб реально боротися з нею. На регіоналівських корупціонерів, які нанесли державі збитків на мільярди, Луценко подання не внесе ніколи. Бо регулярно бере у них гроші за те, що не чіпає.

Є кілька причин, навіщо Луценко це робить:

1. Намагається дискредитувати нашу команду вигаданими справами на мене і моїх колег - Лінька, Рибалку, Мосійчука і навіть Олега Ляшка. Щоб будувати на цьому власну політичну кар'єру.

2. Намагається залякати нас, щоб зробити "договороспособними". І кілька гінців від нього підходили до Олега Ляшка з пропозиціями домовитися, коли подання з'явилось вперше. Він їх ввічливо послав, бо примушувати його до "дружби" шантажем і погрозами нікому не вдасться. Не на тих нарвалися!

3. Це політична розправа над Радикальною партією як опозиційною політичною силою. Я переконаний, що ці переслідування нашої команди здійснюються за вказівкою Президента Порошенка, чиїм кумом і ставлеником є Луценко.

Я не виключаю, що це тиск на нашу фракцію, щоб ми голосували за грабіжницькі пенсійну та земельні "реформи" влади. За медичну реформу ми також не голосували - їм ледь вистачило голосів. Тепер вони намагаються протягти інші. Хєра вам, а не нашу землю і пенсіонерів!!

Подання на мене - це помста також самого генпрокурора, адже наша фракція не голосувала:

- за закон під Луценка, який дозволив призначати генпрокурора без юридичної освіти; 
- за призначення Луценка генпрокурором; 
- за ініційовані Луценком драконівські зміни до КПК, які обмежують права громадян на захист.
Кілька тижнів тому наша фракція також підписалася під вимогою відставки Луценка з посади генпрокурора. Цей троянський порошенківський кінь має йти геть!

І останнє. Коли Луценко звинувачує у вигаданих злочинах нашу фракцію, хай для початку цей "праведник" подивиться на себе в дзеркало! Менти до сих пір переказують легенди, як міністру МВС Луценку чемоданами носили хабарі за звання і посади. Те саме зараз і в прокуратурі, де корупція буяє махровим цвітом!!

Обов'язково прийде час, коли Луценко буде відповідати за свої зловживання.


Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://censor.net.ua/b6328

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,ГПУ,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юрій Луценко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.