Кужель: Янукович, бери власть и наводи порядок

06 червня 2017, 19:51
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
3
2926

Засуджую Олега Ляшка за те, що свого часу він не розкусив істинну суть підступної змії, яку приніс нам на біду на своїх чорних крилах московський ворон.


За те, що підтримував агентессу "Газпрому" Юлію Тимошенко. Як і багато інших достойних людей, котрі піддалися чарам кремлівської відьми. Думаю, історичне рішення Стокгольмського суду остаточно розвіє сумніви тих, хто вагався щодо прокацапського єства ЮВТ. Адже тепер те, що вона виконує команди Путіна, б'ючи по нашому державному інтересу - очевидно вже для усіх. Крім адептів тоталітарної секти юлеботів, для яких вона - безгрішна Багіня.

Але менше з тим. Ляшко знайшов у собі мужність визнати помилку і вибачитися перед українським народом. Сер Вінстон Черччиль писав, що свою думку не змінюють лише мертві або дурні. І сильні люди завжди визнають свої помилки. Слабаки - ніколи!

Тимошенко ж, попри очевидний зашквар, не має совісті визнати свої помилки. Фатальні для держави. Помилки, які коштували державі щонайменше $ 30 000 000 000. Помилки, за які вона щодня має публічно каятись. І сама піти з політики. Піти до церкви замилювати свої гріхи перед багатостраждальним українським народом. За те, що обкрадала його разом з тими, хто сьогодні нас вбиває.

***
До чого тут це старе відео?

Депутати з фракції Тимошенко не знаходять нічого кращого у відповідь на ЧІТКІ запитання Олега Ляшка, як замість відповіді показувати допотопне відео, де він агітує за Юлію Тимошенко. Це була помилка. Яку Ляшко давно визнав і вибачився. Але на відміну від юлефанів він принаймні ніколи не агітував за Януковича.



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://censor.net.ua/b6199

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,Янукович,парламент,Кремль,Кужель,Україна,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,Путін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.