Порошенко. Гра в "Монополію"

13 квітня 2017, 21:44
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
297

Президент Порошенко ставиться до країни, як до своєї приватної власності - такого собі додаткового заводику корпорації "Roshen".


І скрізь прагне приймати рішення одноосібно, скрізь мати монополію.

Маючи "ручну" НКРЕКП, якою керує колишній менеджер "ICU" і того ж "Roshen" Дмитро Вовк, Порошенко не хоче втрачати вплив над такою серйозною структурою.

І придумав ось що. Тепер склад НКРЕКП визначатиме конкурсна комісія з п'яти осіб: по два - від Президента і від Верховної Ради - і один від Кабміну.

Однак, навіть ті двоє, що від парламенту, на думку Порошенка, мають бути "ручними" і беззаперечно виконувати його вказівки - настільки болісно Президент сорокамільйонної країни сприймає альтернативну точку зору.

Якраз сьогодні пропрезидентські сили намагались протягти двох "ручних" членів цієї комісії. Їхні прізвища - навіть не можливі.

Позаяк коаліції по факту немає, голоси для відповідного рішення збирались за рахунок цинічного договорняку з Опоблоком і олігархічно-лобістськими групами.

Але - ні, і того виявилось недостатньо. Порошенкові депутати почали агресивно кнопкодавити. Що було зафіксовано особисто Олегом Ляшком - і нашими зусиллями така фальсифікація голосування не відбулась.

Проте здається, що ті, хто при владі, так і не зрозуміли, що знову наступають на одні і ті ж граблі.

Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5781

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Roshen,Радикальна партія,Україна,Андрій Лозовий,бізнес,монополія,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.