Людей обдурити можна, Бога - ніколи

03 квітня 2017, 12:41
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
93
Людей обдурити можна, Бога - ніколи

Дуже прикро, що більшість поважних видань проігнорували Молитву за Перемогу і Справедливий Мир на Софіївській площі Києва (світлина - Osman Karimov).


Не прийшли і не згадали жодним словом. Ніби нічого і не було.

Коли цей захід ігнорують промосковські видання - у цьому є чітка логіка. Коли ігнорують проукраїнські - за це соромно. Сподіваюсь, вони з Божою поміччю знайдуть можливість цю помилку виправити.

До цієї Молитви публічно закликали Патріарх Київський і всія Руси-України Філарет, Верховний архієпископ Української греко-католицької церкви Блаженійший Святослав, митрополит УАПЦ Макарій, генеральний секретар Конференції римо-католицьких єпископів України Віталій Скомаровський, пресвітери євангелістів, баптистів, п'ятидесятників і т.д.

***
Політики теж переважно проігнорували цю подію. Не прийшов Президент. Не прийшов прем'єр-міністр. Не прийшли міністри Не прийшли майже усі лідери парламентських партій. А потім ми дивуємось, що так живемо...

Щира шана усім, хто знайшов час з високодостойним духовенством помолитись за Перемогу, з народних депутатів були лиш Олег ЛяшкоІгор МосійчукТетяна ЮзьковаОлексій ЛенськийОлексій Кириченко.

Дуже сподіваюсь, що забув когось з міністрів і депутатів. Напишіть, будь ласка, виправлю.

Мене теж не було. За станом здоров'я. І то, все одно, соромно. А вам?

Спаси Господи!



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5678

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,молитва,Радикальна партія,Україна,Андрій Лозовий,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.