Якщо це не договорняк, то що?

16 березня 2017, 14:24
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
89

Чому чотири опоблоківця голосували за ініційовані Генпрокурором Луценком зміни до Кримінально-процесуального кодексу?


Хто не знає, ці драконівські зміни передбачають збільшення повноважень прокуратури, обмежують права адвокатів і порушують конституційні права підозрюваних, вина яких не доведена. Голосували фактично у повному складі БПП, НФ, "Батьківщина" (ЮВТ схильна до договорняків), олігархічно-лобістські групи, частина позафракційних і згадані раніше чотири члена кремлівського Опоблоку, а саме: Дунаєв, Скорик, Папієв і Нечаєв. Запам'ятайте ці прізвища.

А тепер цимес.

По усіх цих особах в Генпрокуратурі зібрані матеріали, яких достатньо для притягнення до кримінальної відповідальності. Папки з відповідною документацію лежать у Юрія Віталійовича під сукном. І витягувати він із не збирається через договорняк з екс-регіоналами.

Найцинічніша історія із Миколою Скориком. 22 вересня 2016 року Генпрокурор Луценко зробив заяву, що внесе на Скорика подання на арешт в зв'язку з тим, що він, тодішній голова Одеської обласної ради, причетний до побиття активістів місцевого Євромайданута журналістів 19 лютого 2014 року. Ось відповідна заява Юрія Віталійовича.

Пройшло вже півроку, а подання на арешт Скорика нема і нема. Зате за Генпрокурорівські драконівські закони він голосує. Якщо це не договорняк Луценка з регіоналівськими недобиткими, то що?

P.S. А Ви ще дивуєтесь, що у ГПУ нема ніяких претензій до стовпів режиму Януковича Льовочкіна і Бойка. Зятем останнього є, до речі, один із вищевказаного списку чотирьох Дунаєв.


Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка 

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5500

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Бойко,Одеса,Радикальна партія,генпрокурор,Андрій Лозовий,регіонали,Юрій Луценко,Сергій Льовочкін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.