Через день «Шевченка» Чернівецька влада ледь не зірвала зустріч з Саакашвілі

11 березня 2017, 12:50
Власник сторінки
0
74
Через день «Шевченка» Чернівецька влада ледь не зірвала зустріч з Саакашвілі
Саакашвілі ледь не постраждав через Шевченко

Там зранку обласна влада вирішила святкувати «День Шевченка», але це для того щоб люди втомились і не прийшли до мене на зустріч

9 березня в День народження Тараса Шевченка, в місті Заставна Чернівецької області, відбулась зустріч з тепер уже українським політиком та бувшим президентом Грузії паном - Міхеілом Саакашвілі.

Обурення викликають слова такого видатного політика як Саакашвілі

-          Там зранку обласна влада вирішила святкувати «День Шевченка» я це вітаю, але це для того щоб люди втомились і не прийшли до мене на зустріч, але ви прийшли і це означає що ви до мене небайдужі і тому у нас є майбутнє - сказав Міхеіл Саакашвілі.

Виникає запитання, як посміли Українці святкувати день народження Тараса Григоровича Шевченка, в день приїзду видатного грузинського політика? 

Всюди змова. 

На запитання одного із мешканці Заставни «Чому ви не можете приїхати в свою країну?»

Саакашвілі відреагував з обурення не приховуючи своїх емоцій сказав що людина яка задає подібні запитання, є провокатором Максима Бурбака та діючої влади. Та почав жалітись що він ледь вкотре не розбив свій автомобіль «Шкода» через Бурбака адже той раніше був міністром інфраструктури.

 Згодом ми дізналися що людину яка задала запитання, охоронці Міхеіла виштовхали з приміщення будинку культури (де проходила зустріч з політиком) та передали місцевим правоохоронцям, які протримали цю людина в Рай відділку майже дві години, доки шановні гості не поїхали з міста Заставна. (інформація зі слів ) 

Жителі Заставни приходили на зустріч з Саакашвілі зі своїми коп`ютерами та принтерами.

 Судячи з того що всі запитання до Міхеіла Саакашвілі, які немовби надходили з залу були надруковані на принтері, складається враження що люди приходи  на таку важливу зустріч зі своєю ОРГ технікою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Андрей Шевченко,Михаил Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.