Кому заважає ефективна робота начальника Кропивницької спеціалізованої інспекції

06 березня 2017, 13:10
Власник сторінки
0
33

Останнім часом в Кропивницькому відбуваються цілі баталії пов'язані з ефективною роботою спецінспекції та не бажанням деяких ділків виконувати правила благоустрою.

Спеціалізована інспекція з приходом на посаду керівника молодого але вже досвідсеного управлінця Андрія Максюти почала працюванти напрочуд ефективно. Порушників тепер не врятують ні високі посади, ні гроші, ні паркові паркани, ні політичні зв'язки. Правила благоустрою одні для всих і це пора затямити порушникам.
Але до деяких діячів доходить дуже складно. Так нариклад орендарі міського Дендропарку постійно показують, що чхати вони хотіли на закон і на місцеву владу. Небайдужі громадяни помітили варварську обрізку дерев на алеях парку. Спеціалізована інспекція не могла не прореагувати на таке безчинство. І тут паркові почали "мочити" головного інспектора з благоустрою в інтернеті. При чому тролі Онулів Ірина Коваленко та Влад Каплунов не гребують аморальними методами. Спочатку вони звинуватили Андрія Максюту в розповсюдженні чорнухи


Але люди швидко розібралися хто є хто та вказали на реальних замовників та виконавців чорного піару. Тому порушникам і політичним інтриганам слід затямити раз і назавжди. Лити чорнуху вони можуть скільки завгодно, але це їх не вбереже від відповідальності за скоєні порушення в місті.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.