Російський бізнес в Україні має бути негайно націоналізований

02 березня 2017, 18:16
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
290

Ще в 2015 році Олегом Ляшком разом з Віктором Вовком, Ігорем Мосійчуком, мною та іншими колегами зареєстрували проект закону про націоналізацію майна резидентів держави-агресора.



На жаль, голосів на його прийняття не вистачило. Але він зареєстрований повторно і ми вимагаємо його негайного прийняття.

Те, що в Україні, яка потерпає від російської агресії, цілком вольготно себе почувають масковскіє купци пєрвой гільдії - сюр. Оце і є воістину бізнес на крові.

"Альфа-груп" Фрідмана, "Внешэкономбанк" (у державній власності РФ, керівник - Горьков, голова наглядової ради - ...прем'єр-міністр Мєдвєдєв), "Лукойл" (через австрійські прокладки) і т.д.

Доходить до відвертого абсурду, коли одним з головних гравців на тютюновому ринку є Михайло Кєсаєв. Той самий Кєсаєв, який є бенефіціаром заводу з виробництва зброї імені Драгунова - підприємства (!), де (!) виробляють (!) зброю (!), якою (!) вбивають (!) українців (!).

***

До речі, сьогодні відбувся пікет австрійського посольства з вимогою притягнути до відповідальності громадян Австрії, які сприяють веденню російським агресором бізнесу в Україні.


Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5366

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Лукойл,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,бізнес,фракція РПЛ,Австрія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.