Кремлівська консерва здулась

24 лютого 2017, 17:30
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
6
852
Кремлівська консерва здулась

Це яким гамном нада буть, шоб люди масово радувались і веселились твоїй пропажі - а затим журились тому, шо тебе обнаружили живим і нєврєдімим...

А якшо серйозно. Абсолютно певен, шо це спецоперація фсб з метою героїзувати свою консерву і показувати в інформпросторі жертвом. І це продовження собитій у Москві, коли вчорашнього борця за русскій мір (а нині - нібито його противника) затримали на акції пам'яті Бориса Нємцова, самі роздули сумашедший шум, а через два часа відпустили.

Контраргумент моїй версії #1 - Гончаренко депутат ВР.

Не годиться. До п#зди дверця! Вони знали, шо це депутат, коли затримували. Купа чинних народних депутатів України - у Московії офіційно в розшуку.

Контраргумент моїй версії #2 - силовики підтверджують насильницькі наміри батька скаліченого сєпара.

Не годиться. Треба чітко розуміти, що для Кремля вся ця сєпарська наволоч - не більше, не менше, як мусор, расходний матеріал. Пожертувати свободу одного із численних адептів на користь справі - чому ні? Вони своїх солдат, своїх громадян, свій генофонд - тисячами відправляють гинути во імя русскаго міра на Донбас. Куди їм жаліти одурілого від людського горя дєдушку, який сівши за грати, навпаки стане черговим жертвом хунти і дасть купу інформприводів. Згадайте, як у тій же Одесі ще до війни вони самі повісили консула Цвєткова.

Багатьох дивує, а чого це дєдушка ждав три года. Нема нічо дивного. Савченку два года нібито тримали в тюрмі. Зрозумійте! Гебісти готувались до цього роками - і кожній операції свій час. Зараз вони пошли ва-банк. Думаю, в найближчий час будуть вскриті ще декілька кремлівських консєрв.


Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кремль,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Алексей Гончаренко,викрадення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.