Англія: Росія дестабілізує Європу

22 лютого 2017, 10:31
Власник сторінки
журналист
1
116
Англія: Росія дестабілізує Європу

Постійний представник Великої Британії в ООН Метью Рикрофт заявив, що Росія своїми діями в деяких європейських країнах дестабілізує ситуацію в Європі.

Перед початком засідання Ради Безпеки ООН, на якому розглядалися питання кризи в Україні та безпеки в Європі, Метью Рикрофт виступив перед журналістами та розкритикував дії Росії.

Британський дипломат заявив: “Росія своїми діями у певних європейських країнах дестабілізує ситуацію в Європі. ЇЇ мета – порушити стабільність НАТО та послабити Альянс”.

Рикрофт ще раз підкреслив, що Росія окупувала Крим та підтримує на Сході України “терористичні повстання”. Він також заявив, що якщо РФ змінить напрямок своїх дій, то між Росією і НАТО, Росією та Європою ще можливі нові продуктивні віднисини.

Підтримка НАТО від США

Представник Сполучених Штатів Ніккі Хейлі сказала, що НАТО – “наймогутніший в історії альянс” і що “США підтримуватимуть своїх союзників у Європі”.

Генеральний секретар Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Ламберто Заньєр після засідання Ради Безпеки ООН на прес-конференції підсумував: “Криза в Україні та навколо неї продовжує бути головним джерелом напруги в Європі”.

Тепер вже Європа відчуває загрозу з боку Росії. Може нарешті почнеться активна протидія агресору, який нічого і нікого не боїться.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.