Савченко - 2

09 лютого 2017, 08:42
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
390

Відомий адепт русского міра, який кликав його сюди, Олексій Гончаренко свого часу був нібито затриманий у Москві за участь у акції шани вбитого путінцями Бориса Нємцова.


Медійно Гончаренко був поданий патріотом України, який мовбито постраждав за нашу національну ідею. Разом з тим, звільнили "патріота" ...через кілька годин. Карпюк, Клих, Сенцов, Кольченко та інші патріоти - сидять вже майже три роки. А "героя" Гончаренка звільнили за три години. Вам нічого це не нагадує?

Просто дискредитуючи Україну ганебною акцією біля посольства Німеччини, ця консерва Кремля була викрита остаточно.

А чого ви, власне, чекали, від адепта русского міра, депутата Одеської обласної ради від Партії регіонів, публічного фана Януковича, який змінив свої погляди відтоді, відколи змінилась конк'юктура?

А тепер про головне. Про принципи

Не помиляється той, хто нічого не робить.

Коли депутат Сергій Мельничук почав робити дії відверто і чітко на шкоду України, організовуючи провокації біля Міністерства оборони - був виключений з фракції Радикальної партіі на наступний день. Одноголосно.

Якщо московську консерву Олексія Гончаренка нині не виключать з фракції БПП - це означитиме, що вони повністю розділяють відповідальність цього ублюдка за його дії. Відповідальність не лише фракції, а і особисто Президента, чиїм іменем названий Блок Петра Порошенка, заступником (!) глави (!) однойменної (!) фракції у ВР (!) є (!) Гончаренко.

Коли брали у партію мразь, яка кликала на нашу землю русскій міръ - треба було думати головою.

Якось був із цією московською консервою на ефірі. Зверніть увагу, як істерично воно реагує на прямі і аргументовані фактами питання про його співпрацю із державою-агресором.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка


Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5155

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,посольство,Кремль,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Німеччина,Алексей Гончаренко,фракція РПЛ,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.