РФ ПРЕТЕНДУЄ НА ТЕРИТОРІЮ КАЗАХСТАНУ

01 лютого 2017, 09:06
Власник сторінки
журналист
0
225

На виборах в Держдуму “Республіки Крим”, організованих в окупованій АРК, обраний так званий депутат Павло Шперов сказав, що “необхідно повернути назад російські території, які зараз належать Казахста

Якщо не боротися з країною-агресором наслідки очевидні. Про це говорить увесь світ. Вже й України стало замало...

В ході круглого стола в нижній палаті Держдуми, під час якого розглядали питання громадян російського походження, які проживають на територіях інших країн, так званий депутат від тимчасово окупованої Росією Автономної Республіки Крим Павло Шперов заявив: “Ми велика країна. І ми повинні захищати наші інтереси у всьому світі, використовуючи усю нашу могутність. У нас достатньо сили, ми повинні здійснювати пропаганду; проте, в сусідніх країнах ми ще не все втратили.”
Шперов взяв за мету Казахстан, і назвав північні регіони країни, де проживають громадяни переважно російського походження, “тимчасово відділеними територіями від російської держави”, - повідомляє
qha.
Так званий депутат сказав: “Наприклад, наших співвітчизників у Казахстані не можна назвати діаспорою, тому що ця територія від нас відділена тимчасово. Ці кордони тимчасові, і ми найближчим часом заберемо назад ці російські території.”

Так званий депутат назвав російськими територіями Південний Урал (Казахстан), Південний Сибір (Казахстан, Монголія), Малоросія і Новоросія (Україна). Він сказав, що для того, щоб повернути вищевказані російські території потрібно працювати.

Разом з тим Шперов зазначив, що, наживаючи собі ворогів в Україні, Росія втрачає братську країну.

Крім того, він підкреслив, що кримчан, які підтримували Правий Сектор, з окупованого півострова депортовано.

Він назвав успішною операцію окупації Криму Росією в 2014 році. Крім того, схвалив заяву лідера ЛДПР Володимира Жириновського щодо необхідності окупувати усі землі Середньої Азії та створити Середньо-Азіатський регіон Росії. Разом з тим, відомий російський політик Едуард Лімонов сказав, що після того як Нурсултан Назарбаєв покине свій пост, Путін повинен окупувати північ Казахстану.

Також було зазначено, що США, ЄС, Парламент Ради Європи, Франція, Швеція, Туреччина визнали незаконними вибори у Криму.

Повідомляється, що ЄС, США, Швеція застосували санкції до 6 осіб, які були обрані “депутатами” до Держдуми окупованого Криму.

До списку осіб, до яких застосовуються санкції потрапили Руслан Балбек, Дмитро Белік, Констянтин Бахарев, Андрій Козенко, Павло Шперов та Світлана Савченко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.