Як генпрокурора пошили в дурні

28 січня 2017, 21:46
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
341
 Як генпрокурора пошили в дурні

Найбільше - не покаране зло. Бо воно стає сильніше від своєї безкарності.


Сьогодні сумнозвісний Печерський райсуд міста Києва розглядав справу нашого однопартійця Олексія Бевзюка. Прокурори самі не зрозуміли, у чому намагались його звинуватити: чи то у хабарництві чи у то у шахрайстві. Насправді ж справу сфабрикували, щоб помститись Олексію за принципову боротьбу із нелегальним гральним бізнесом ті, хто отримує прибутки з казино. А Генпрокурор Юрій Луценко з бодуна (як завжди) вирішив, що це для нього чергова нагода дискредитувати Радикальну партію Ляшка.

Група адвокатів на чолі із Андрієм Мамалигою настільки переконливо довела абсурдність клопотання, що суддя повірила та викликала єдиного свідка "злочинів" Бевзюка. А тепер читайте вголос і повільно: знайти (!) єдиного (!) свідка (!), на свідченнях якого (!) ґрунтувались (!) обвинувачення (!) прокурори (!) не змогли (!!!). "Эх, расстрелять бы их без суда и следствия..." - замріялось, мабуть, Генпрокурору.

Відтак засідання перенесли на 7 лютого, а наш побратим вже завтра буде звільнений.

Прикметним у цій історії є те, що справу фабрикувала група прокурорів під керівництвом заступника Генпрокурора Столярчуком. Більше року тому саме цей прокурор фальсифікував справу проти нашого побратима Ігоря Мосійчука. Зауважте, викормиш Шокіна Столярчук не поніс жодного покарання за фальсифікацію звинувачень і продовжує ...працювати в ГПУ, де і надалі займається політичними репресіями проти опонентів Президента Порошенка і його кумів-генпрокурорів.

І роблять це столярчуки до того незграбно, що в суді їхні підлеглі виглядають клінічними ідіотами. Як, власне, і їхнє пришелепкувате керівництво.

Юрій Віталійович, ну, почніть нарешті закушувати!


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5030

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,прокуратура,Радикальна партія,генпрокурор,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,дискредитація,Ігор Мосійчук,Юрій Луценко,гральний бізнес,Шокін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.