Мінські угоди суперечать інтересам України

24 січня 2017, 16:51
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
163
Мінські угоди суперечать інтересам України

Саме таку позицію ми відстоюємо разом з Віктором Вовком у Страсбурзі на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи.


Торгувати інтересами нації на догоду знахабнілим європейцям - це не про нас. На жаль, значна частина делегації українського парламенту в ПАРЄ готова системно йти на поступки тим, для кого Україна - розмінна монета у перемовинах з московитами. І всі зусилля цієї публіки на чолі з головою делегації Володимиром Ар'євим - йдуть лише на те, щоб пом'якшити резолюції щодо нашої держави, в яких менше з тим підкреслюються вимоги до України виконати Мінські угоди, провести вибори на окупованому Донбасі і тільки після цього - відновлення кордону.

А повернувшись додому, горе-дипломати видають це приниження українців за "перемоги". Видають свою слабкість за "досягнення".

У світі поважають тільки сильних. Слабакам сідають на голову і ... зверху.

М'яко кажучи, дивує, коли окремі депутати ВР вдома в Україні засуджують Мінські угоди. А тут, в Страсбурзі, по факту підтримують європейців у їхньому намірі змусити нашу державу їх виконувати.

Позиція Радикальної партії Олега Ляшка - стійка і незмінна. Ми проти Мінських угод, де чорним по білому написано "вибори на Донбасі до відновлення кордону". І ми тверді у своїй позиції у боротьбі і на своїй землі, і на міжнародному фронті.

Одна Єдина - Соборна Україна!



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,ПАРЄ,Мінські угоди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.