Стопами дєдушкі Шокіна

23 січня 2017, 15:18
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
103
Стопами дєдушкі Шокіна

Про клопотання Генпрокуратури до Державної фіскальної служби перевірити ряд депутатів, в тім числі мене.


Офіційної заяви ГПУ досі нема. Все -на рівні чуток і домислів. Згадався Остап Вишня: "Оце вчора приїздила звiдтам молодиця, так казала, що її свекровi кум його казав, що кумова баба чула од свахи, що та сама бачила, як коноплi мочила, що нема куди через тую качву коноплини ткнути!".

За моєю інформацією, це все таки правда, і є відповідні рішення "найчеснішого" Печерського районного суду.

Нічого страшного. Надам ДФС і НАЗК усі документи щодо спадщини за всі роки і відчуження майна рідних.

Але було б справедливо, щоб Генеральна прокуратура клопотала також про перевірку Генерального прокурора, який "забув", що живе у 900-метровому (!) будинку, записаному на свого тестя. Тим паче, серйозний бізнес родини Генпрокурора Юрія Луценка з'явився в ті часи, коли він очолив Міністерство внутрішніх справ. Тоді посади в структурі МВС на всіх рівнях продавалися наліво-направо, як колготки на базарі, а тендери на підряди систематично вигравали фірми з орбіти міністра Луценка. То це, скажіть будь ласка, бізнес чи корупція?

Показово, що рішення про перевірку мене надав саме Печерський райони й суд. Той самий, що свого часу оголосив Юрію Луценку вирок - 4,5 роки тюрми і конфіскацію майна. Тоді нинішній Генпрокурор назвав цей суд "вулицею червоних ліхтарів".

Є серед шановних читачів бодай один, хто щиро думає, що за ці роки Печерський райсуд - символ корупції і вибіркового правосуддя - став чесніше?

Очевидно, що Facebook-прокурор, який ні одну справу не може довести до кінця і працює лише над власним піаром, просто намагається скомпрометувати Радикальну партію (колегу Сергія Рибалку теж перевірятимуть за клопотанням ГПУ) і залякати нас. Іде вірним шляхом дєдушкі Шокіна, який вже вносив подання на мій арешт в 2015 році. І дійде туди само - з ганьбою в політичне небуття.

Ухвалу про перевірку мене ДФС за клопотанням Генпрокуратури винесла суддя Печерського райсуду Ірина Литвинова.


Я мав нагоду познайомитись із нею, коли вона по бєспрєдєлу відправила до СІЗО добровольця батальйону ОУН Володимира Гроцкова у справі захисників Конституції 31 серпня 2015 року. Саме тоді ми мали з цією жінкою приємну бесіду щодо неприпустимості виконання вказівок влади та репресій проти добровольців.

Але на відміну від інших суддів "найчеснішого" Печерського суду, пані Литвинова прославилась не тільки неправомірними арештами декількох патріотів.

У 2014 проти цієї пані було порушене провадження за статтями ст. 375 ч.1 (винесення завідомо неправосудного судового рішення) і ст. 364 ч.2 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки через закриття справи про розкрадання майна «Родовід-банку». За дивним збігом обставин з приходом дєдушкі Шокіна справа закрили.

Отже, маємо конфлікт інтересів з Литвиновою, через захист добровольців та кримінальне минуле судді через відверто корумповані рішення.

Саме за такою ухвалою мене перевірятиме ДФС за клопотанням Генерального прокурора Юрія Луценка.Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b4968


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b4968

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: прокуратура,МВС,ГПУ,Радикальна партія,Печерський район,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юрій Луценко,фракція РПЛ,Шокін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.