Європінчукісти

17 січня 2017, 16:01
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
253
Європінчукісти

Просто факти:


1. Виступають ЗА продаж української землі.

2. Виступають ЗА продаж українського лісу.

3. Більшість з них пройшла за списком однієї партії, але перебігши до іншої, не мали честі скласти мандат.

4. Паразитують на дітях із синдромом Дауна, перекручуючи метафору "урядові дауни". 

5. Доводять, що віце-прем'єр з питань європейської інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе не має відношення до проросійського олігарха Віктора Пінчука. Це при тому, що до обрання в парламент Климпуш-Цинцадзе працювала в його фонді.

6. Виступ від свого об'єднання "єврооптимісти", цинічно говорячи про деолігархізацію, довіряють депутату від БПП Олексію Мушаку, родичу земельного олігарха Андрія Веревського, в минулому - депутата від Партії регіонів.

7. Вони не гидують товариством такої екзотичної соратниці як Надія Савченко, чиє промосковська єство давно стало очевидним для усіх.

8. Вони поливають брудом нас - тих, хто захищає українську землю, украінський ліс, українську економіку, зрештою, українську Соборність. Адже ми проти путінського сценарію знищення країни, який реалізовують медведчуки-пінчуки-бойки-тимошенки (до речі, депутати з її фракції теж брали участь у "єврооптимістичному" водевілі).

9. Вони сороміцьки мовчать, коли їх просять прокоментувати проросійські заяви їхнього патрона Пінчука. Або навіть говорять про нього компліментарно і намагаються виправдати.


У мене все.




Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: синдром Дауна,Савченко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,економіка,мораторій,ліс,земля.,Пінчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.