Уряд хоче дати податкові пільги власникам футбольних клубів

16 січня 2017, 21:44
Власник сторінки
0
58

Нумо, друзі, дужче затягнемо пояси та допоможемо нашим рідним олігархам

Гроші зіпсували футбол…Гроші псують багатьох, але не всіх. Є чудова американська приказка: «Коли говорять гроші, то гівно мовчить». Той, хто зрозуміє цю приказку, ніколи не помилиться в людях. 
Звернув увагу на Проект Закону «Про меценатство у спорті» (http://dsmsu.gov.ua/media/2015/10/02/1/zakonoproekt_robocha_grypa.pdf), підготовлений Міністерством молоді та спорту. 
Стаття 8 «Фінансові гарантії меценатства»: Гарантіями стимулювання меценатської діяльності є встановлення податкових та інших пільг згідно з чинним законодавством.
Далі можна не читати. 

Згідно з цим Недозаконом, меценатство в Україні – вже не меценатство, а БІЗНЕС! Зробив інвестицію – одержав податкові та інші пільги! Нічого особистого, а лише бізнес! 
Якби реально хотіли розвивати масовий спорт, то держава це б робила та фінансували за гроші, які відшкодовуватимуться меценатикам. 

Що нам дасть Закон «Про меценатство у спорті»:
1) бидлу – шоу! 
2) ще одна олігархічна лазівка для виймання грошей з бюджету. А мільйони дебілів щиро дякуватимуть панам Ахметову, Суркісу за, те що «він піклується про тебе». І всі вже забули, що ці панове за копійки придбали купу майна колись економічно потужної України – обікравши на мільйони кожного з нас! І тепер вони мають футбольні клуби і змушують нас ставати ідіотами, які люблять футбол – «гру мільйонів придурків», які утворили свою субкультуру. 
А мета одна – тримати баранів у стаді. Щоб спускали свої емоції на всяку хрєнь.

Для нормальної адекватної людини достатньо – знати про зарплати гравців, походження цих коштів (вкрадені у нас з вами!), їх стиль життя та увагу до нього в ЗМІ – щоб ніколи в житті не дивитися футбол!
Тобто, всі ми з вами за ці футболи вже з торицею заплатили. А Ви готові платити ще? 

Примітка. Під словом «футбол» у статті мається на увазі плебс-зіркове-шоу, а не вид спорту, в який можна грати з друзями тощо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украинский футбол,коррупция,меценатство,Кабинет Министров,олигархи,правительство Украины,Владимир Гройсман,кризис в Украине,Игорь Жданов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.