Експерти розповіли студентам Луганщини про НАТО

12 січня 2017, 14:46
Власник сторінки
директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД
0
47

Сєвєродонецьк інформують про НАТО.


Світлина від Михайла Колібабчука.

 

Студентам університету про співпрацю України з Альянсом розповідали Сергій Пархоменко, директор Центру зовнішньополітичних досліджень, радник міністра освіти і науки (2014-2016 рр.) та Михайло Колібабчук, автора проекту «NATO-Quest», секретар депутатської групи міжпарламентських зв’язків між Україною та Естонією.

В рамках заходу відбулася презентація інтернет-вікторини «NATO-Quest», що викликала жваве обговорення з боку студентства. Також значну увагу було приділено проблемі російсько-української війни, зокрема – її інформаційній складовій.

«Зрозуміло чому на Луганщині й Донеччині існувала істотна підтримка проросійських сил: регіон як знаходився, так і знаходиться в інформаційному вакуумі. Якщо і надалі програватимемо інформаційну складову війни – деокупація Донбасу буде проходити з дуже великими проблемами», - вважають експерти .

За наслідками круглого столу студенти попросили Михайла Колібабчука та Сергія Пархоменка звернутися до народних депутатів з пропозицією внести на розгляд парламенту проект закону, що посилив би відповідальність ЗМІ за надання неправдивої, неперевіреної або перекрученої інформації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.