Чому в 2017 році не буде майдану? Народ - головна опора політичного режиму!

04 січня 2017, 00:26
Власник сторінки
0
284
Чому в 2017 році не буде майдану? Народ - головна опора політичного режиму!

Когда чернь начинает рассуждать – всё пропало. Вольтер.

Поки триває святкова тиша, пропоную подумати про головне. Всіх розумних людей в країні дістало панування сировинних і корупційних «приматів». Але головною перешкодою для їх усунення поки що є величезна тупість населення. 
«Еліта приматів» контролює десятки мільйонів «лохторату» за допомогою невидимої влади масмедіа. Як ми вже знаємо, примати занурюють роз'єднані маси, які вже не зв'язані з матеріальним виробництвом, у стан політтехнологічного недоумства і контрольованої стадності. 

Будь-який професійний політтехнолог знає, що основна маса людей за розумовим розвитком – майже діти або розумово відсталі. Більшість мислити самостійно не може, вважаючи за краще лише повторювати те, про що йде мова по ТВ і радіо, в газетах і на популярних ресурсах Мережі. Тобто, більшість виборців користуються готовими, сфабрикованими думками, штампами і кліше. Маси самостійно не можуть виробити ідеології. Тому говорити про великий розум народу, простої людини – величезне та страшне лукавство, маніпуляція. 

Саме на стадність людей та їх на невміння мислити спирається влада сьогодні. З цього – однозначний висновок: людей можна дурити до нескінченності, повністю відволікати від реальності і буквально направляти на забій, причому десятиліттями поспіль. Треба знати про це і не мати з цього приводу зайвих ілюзій. 

Стадо діє згідно з «порядком денним», що задають ЗМІ, які фінансуються (контролюються) «елітою». Завжди. Так, коли я чую про великий економічний підйом України, людиноцентричність бюджету, то просто вимикаю телевізор. А вони – ні.

Публікуючи матеріали у блозі я помітив надзвичайно цікаву особливість: щоб блог читали потрібно матеріали присвячувати тому, про що говорять центральні ЗМІ. І тільки між такими темами можна говорити про реальні проблеми. Так є хоч мала надія на те, що їх подивляться. А більшість електорату існує в ілюзорній реальності, створеній офіційними ЗМІ. Готовий побитися об заклад: якщо «еліта» не захоче, то більшість населення не помітить найважливіших подій (Другого пришестя Христа), коли їх увагу скерують в протилежний бік за допомогою інформаційних приманок. Це правило діє не тільки щодо України, а й багатьох інших держав-дауншифтерів. 

Тому не варто сподіватися на просвітління народу. Просвітління ніколи не відбудеться. Інакше люди мають працювати на виробництві або вести власну справу. Тільки тоді всі зрозуміють важливість проблем податків, доступності кредитів, новітніх технологій, ефективності бюджетних витрат. А оскільки знищення виробництва і підприємництва є фактично напрямом державної політики, це поки що неможливо. 

Те, що попереду Україну може чекати гостра політична криза внаслідок завалу економіки та переходу світу в новий техноуклад, ставить перед усіма мислячими людьми завдання щодо активізації роботи. Тут є чому повчитися у євреїв: вони століттями могли працювати заради створення свого Ізраїлю. 

Легких шляхів немає. Занадто велика дурість електорату. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СМИ,элита,электорат,технологии зомбирования,кризис в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.