Чому повертається Яценюк? Закони української політики

29 грудня 2016, 00:28
Власник сторінки
0
282

Реальна опозиція - це не ток-шоу

А чи не замислювався ти, друже, над тим – чому в Україні політики кружляють по колу? А 99% так званих нових обличь – просто випадкові люди у кращому випадку. 

Ми не будемо казати єресь про те, що який народ – така і влада. Насправді, владу формує еліта. А народ…слухняно слідуватиме за вибором ЗМІ. Так, спершу Трампа обрала кризовим менеджером частина еліти, а потім уже цей вибір підтвердив народ. І справді, хіба може хлопець з правильними та щирими ідеями пробитися нагору самотужки, не зрадивши свої ідеали? Ні. 

В колоді карти – на всі випадки. Є і ліберали, і патріоти, і радикали, і націоналісти, і промисловці, і ліві. Можна тасувати як завгодно (для утримання народу в стані гіпнозу). Але результат – один – соціально-економічний зашморг на шиї країни. 

Сисема активно захищається від проникнення конструктивних діяльних елементів, які на совість працюватимуть, є ідеалістами та знаються на економіці, а не є адептами секти монетаристів-лібералів. Навіть якщо перший заслін вдасться пройти, то до другого рівня вже точно не допустять. Розумних, щирих та чесних людей у владу не пускають! Як кажуть, слуги охороняють доступ до тіла хазяїна. Тим паче, якщо претендент – кращий за них. Тому доводиться пристосовуватися, хитрити та ламатися, у підсумку стаючи таким же як усі... 

Чому вижила та залишилася в еліті партія регіонів? Тому, що вони – покидьки. Будь вони справді конструктивним елементом, то їх би зачистили. Ми покидьків ростили – треба їх зберегти, щоб шоу зі штучних опозиціонерів тривало й надалі, доки людей не почте тошнити від цього. І всі перестануть цікавитися політикою. Тоді частину цирку можна буде списати і залишити одну – три партії. Але. Основне – не дай боже хтось нормальний прийде їм на зміну... 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Партия регионов,Арсений Яценюк,реформа,политика,Заговор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.