Надія на Рух. Куди його заведе Савченко

19 грудня 2016, 00:11
Власник сторінки
Політолог
4
682
Надія на Рух. Куди його заведе Савченко
з права на ліво люстрований Віктор Косарчук, регіонал і вітренківець Олег Лагнюк, і новий "герой" Руху Надія Савченко.

Спробую не повторюватись у баченнях завдань поставлених путіним перед троянським конем. Вячеслав Чорновіл:Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелось гірко любити втративши

Я перефразую Вячеслава Чорновола і скажу: "Борітеся за Рух сьогодні – маючи, щоб не довелось важко рятувати - втративши"
До чого це я, стане зроміліше далі. А зараз я, проаналізуваши останні події навколо Надії Савченко, висловлю своє бачення її "самостійного" політичного шляху. Не буду робити екскурсу в те що було, а перейду одразу до висновків.
Отже, напевно вже залишилось мало тих, хто не вважає її троянським конем путіна. Завдання про створення умов для визнання терористів і зацікавленість в цьому кремля вже обсмоктали від А до Я. Я ж спробував заглянути глибше і визначити головні завдання покладенні на "Надію" України.
Спочатку її звели в месію для того, аби вона зруйнувала віру в Героїв, котрі готові сидіти в тюрмах, віддавати життя за Україну. Зневілювати розуміння не скорених. Я і сам був надзвичайно вражений стійкістю, сміливістю і незламністю Надії. Вірив в її надпатріотизм. Вважав її символом Української боротьби. А що робить вона? Сіє зневіру в справжніх героїв. Тепер кожен герой в суспільстві буде розглядатися через призму Савченко - була в нас вже героїня, котра вважає терористів не терористами і отожнює їх дії з Майданівцями.
Окрім зневіри в героїв, я вбачаю, що перед нею поставлена ще страшніше для України завдання - посіяти зневіру в Незалежність України і ідеї Вячеслава Чорновола, беззаперечного лідера українського народу. Запитаєте як? А все просто. Вона вже заявила, що поведе Рух.
Віра Савченко вже є членом НРУ з 12 грудня 2016 року. Вже всі від Президента до Юлі відхрестилися від Надії. Один Куйбіда, як води в рота набрав. Думаю це не спроста і йому відведена своя роль в цьому процесі, адже він підготував грунт для приходу Наді в Рух, набравши люстрованих, регіоналів, вітренківців, рейдерів, тітушок на керівні посади різних рівнів в НРУ. Підозрюю, що ще до нового року Надія стане членом НРУ. Це відбудеться тихо, без пафосу, можливо на обласному рівні. І все завдання майже виконано. Адже легше руйнувати віру в ідеї Чорновола й в Незалежність України з середени творіння Вячеслава Максимовича і творця Української Незалежності - Народного Руху України.
Тож звертаюся до Рухівців:   "Борітеся за Рух сьогодні – маючи, щоб не довелось важко рятувати - втративши"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.