Знов обрали не тих. (скоріш за все)

18 червня 2014, 21:47
Власник сторінки
Політолог
0
154

Сьогодні в Голосіївській районній в м.Києві державній адміністрації відбулась нарада за участю депутатів Київської міської ради від Голосіївського району (яких майже не було).

Майже небуло - з 5 депутатів обраних по мажоритарних округах №№ 1-5, була присутня лише Людмила Закревська. Інші чотири не з'явились. Про що це говорить? Мабуть про те, що їм не дуже цікаві проблеми району. Або вигадуйте самі...
А Голосіївці хотіли задати багато питань і означити проблеми нашого району. Серед них і питання роботи холдингу на Корчуватому, що труїть рибу і смирдить на весь мікрорайон, і намагання незаконної забудови на проспекті Науки 42/1, і питання люстрації, і участі громадськості у керівництві району та багато іншого. Нажаль ці питання залишились без відповіді...
Можливо, звичайно, що "наші" депутати досконало знають проблематику району, але я маю великі сумніви, адже за моєю інформацією Голсіївців серед них майже нема.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: депутат,Київрада,Голосіївський район м.Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.