Карточний домік (з іконками і лампадками)

08 грудня 2016, 15:12
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
208

Схоже, у Опоблоку народився новий лідер. Духовний лідер.


Православний Аятола Хомейні для проросійського виборця.

Мученик-страстостєрпєц Русскай православной церкві.

Який не ліняє на чужину, яко віровідступник Клюєв, а виходить на трибуну і приймає парламентське розп'яття від хунти і злобних бандеровцев.

Нудний Бойко на його тлі виглядає лакеєм. Думаю, сьогоднішня поява у сесійній залі друга Бойка, екс-глави Адміністрації Януковича і одного з бенефіціарів "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна - не випадковість. Льовочкін з'являється у парламенті вкрай рідко.

Однак з'явився сьогодні, з моєї точки зору, як не для того, щоб засвідчити Новинському солідарність, а щоби пояснити Бойкові: "Ти, дебіл, хоч розумієш, що про#бав...". І в силу свого гнучкого характеру примазатися до нової ікони адептів русскаго міра в Україні.

За притягнення Новинського до кримінальної відповідальності я голосував (як і наша фракція РПЛ), але його хребтовості зі сторони вартує віддати належне. Наш ідеологічний ворог тримався красиво. Бо відчув смак крові. Бо купєц пєрвой гільдії - який колись став депутатом, сам не розуміючи: а навіщо воно мені треба? - як спосіб захисту обрав публічну політику. Вочевидь, в процесі йому сподобалось і... так би мовити, затягнуло.

Вангую:

1. "Опоблок" розвалиться на дві фракції або групи за взаємною згодою Ахметова і Льовочкіна. Юридичний механізм є - частину людей виключать з тієї фракції, що є нині.

2. Найближчим часом чекайте з'їзд, наприклад, у Почаєві Православної партіі на чолі з Новинським, яка забере левову частину проросійського виборця.

Юридично незграбним поданням Луценко змінив політичний розклад в країні і зробив Новинського політиком high level.

Коли Бог хоче покарати - забирає розум...



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії


Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b4554

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,парламент,Радикальна партія,генпрокурор,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Клюєв,Юрій Луценко,Сергій Льовочкін,Вадим Новинський,Опозиційний блок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.