Претензії до МВС висловили українці в Києві і в Лондоні

30 листопада 2016, 03:17
Власник сторінки
полІтолог
0
239
Претензії до МВС висловили українці в Києві і в Лондоні
Учасники смолоскипної ходи в Києві

Ввечері 29 листопада кілька десятків учасників Революції Гідності провели смолоскипний марш з Майдану Незалежності до Міністерства Внутрішніх справ України з вимогами щодо розслідування справ

  по злочинам на Майдані, вчинених співробітниками МВС. До них вийшов представник міністра, якому вручили Звернення.



Про це повідомив організатор заходу - голова Коаліції Учасників Помаранчевої Революції.



Водночас у Лондоні представники НГО "Лондон-Євромайдан" на підтримку смолоскипної ходи пройшлися до посольства України та передали послу аналогічне Звернення від української діаспори Великобританії.


 


Під час акції було встановлено телеміст Київ-Лондон, зокрема британські українці теж поспілкувалися з представником МВС. Учасники акції поставили вимоги:
- до МВС: оприлюднити результати службового розслідування; нарешті звільнити і припинити поновлювати на службі осіб, причетних до злочинів проти Майдану;
- особисто до міністра Авакова: офіційно дати пояснення щодо заяви про причетність до розгону Майдану Сергія Льовочкіна.



А на 30 листопада учасники маршу в Києві запланували зустріч з керівництвом Генеральної прокуратури, яка відбудеться о 12 годині. Вони вимагатимуть притягнути до відповідальності осіб, які зумисне або через недбалість затягували розслідування і тим самим дали можливість злочинцям уникнути відповідальності. За розгін мирного зібрання громадян на Майдані притягнути за ст.340 Кримінального кодексу УСІХ співробітників підрозділу «Беркут», що перебували на місці злочину, як службових осіб.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Лондон,Майдан Незалежности,МВС,Аваков,купр,революція,«Беркут»,українська діаспора,Разгон Евромайдана,Міністр МВС,Євромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.