У день звіту Уряду Верховну Раду закидали морквою і спалили тушку кролика

11 грудня 2015, 14:20
Власник сторінки
полІтолог
0
186

У день, коли Кабінет Міністрів мав звітувати перед депутатами про виконання Програми на рік, біля Верховної Ради відбулися акції протесту з вимогою відставки Арсенія Яценюка і очолюваного ним Уряду

У день звіту Кабінету Міністрів перед Народними депутатами за результатами роботи за рік, перед Верховною Радою було велелюдно і шумно. Політичні та громадські активісти жорстко відгукувалися про здобутки Уряду та вимагали його відставки. ВО "Свобода" закликала до національної революції, Балашов обіцяв відмінити податки.
Громадянський рух "Антикорупційний Майдан" у складі Коаліції Учасників Помаранчевої Революції, Української Координаційної Ради, Штабу оборони Києва та інших громадських організацій висловив своє ставлення до Пре'мєр-міністра великим банером "Куля в лоб - так куля в лоб".
Активісти руху принесли тушку кролика та засмажили її на вогнищі. в якому перед тим Балашов спалював Податковий кодекс.
Після цього учасники громадянського руху "Антикорупційний Майдан" підійшли до приміщення Верховної Ради та, вигукуючи "Кролик, коли ти вже наїсися?!" стали закидувати площу перед Верховною Радою принесеною загодя морквою; до жбурляння долучилися і активісти інших організацій. з якими "Антикорупційний Майдан" охоче ділився.
А обпалену тушку кролика кинули собаці. яка її і з'їла.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Яценюк,Верховная Рада,купр,Кабінет Міністрів,Уряд України,коаліція учасників помаранчевої революції,звіт,Антикоррупционное Бюро Украины,отставка Яценюка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.