Московський чобіт і туфелька зі зміїної шкіри

16 листопада 2016, 19:11
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
293

Вчора у парламенті був чудовий виступ Юрія-Богдана Шухевича. Виступ неймовірної глибини - оголений нерв того, що палає в серцях добровольців і волонтерів.


Виступ дуже критичний до влади. Але в жодному разі не дестабілізуючий. Шухевич знає різницю між "закликати" і "провокувати". І усвідомлює історичний драматизм нашого сьогодення.

Сподіваюсь, цей виступ почують у найвищих кабінетах - і зроблять правильні висновки.

Не чуючи добровольчий рух, не чуючи патріотів, влада сама хитає ситуацію в країні, несамохіть допомагаючи злісному кремлівському карлику реалізовувати свої диявольські плани.

***
Прикро, що деякі видання, зокрема поважні "почули дзвін, та не знають, де він". Читаю деякі заголовки і, м'яко кажучи, дивуюсь.

Скажімо, "Ляшко запретил Шухевичу выступить с трибуны".

Твою мать нехай, ви головою думаєте, коли таке пишете? Як може Ляшко щось заборонити Шухевичу? Як може взагалі будь-хто щось заборонити Шухевичу?

Шухевичу, Карл! Шухевичу, якому 83 роки, з яких 38 він провів за ґратами. Це ж нонсенс!

Ляшко зупинив ганебну провокацію, в якій намагались використати славетне ім'я Шухевича в рамках плану Тимошенко-Медведчука щодо дестабілізації в країні на замовлення Москви.

Оцініть рівень їхнього цинізму. Використати всліпу ім'я ШУХЕВИЧ - наш прапор боротьби і нескореності - витерти свої ноги у туфлях зі зміїної шкіри "луї віттон" об цей прапор і дати потоптатися по ньому чоботям московських окупантів.

На щастя, Ляшко зміг не допустити цієї ганьби, взяв перерву, пояснив ситуацію пану Юрію, і за хвилин двадцять, може, півгодини, Шухевич спокійно виступив з трибуни (час зафіксований у стенограмі на сайті ВР, хто мені не довіряє) і сказав все, що вважав за потрібне.

На жаль, журналісти здебільшого проігнорували цей виступ, у пошуках смажених новин відкинувши глибокі сенси. Прикро.

***
От, до речі, згадалося.

Найбільш важливим з історичної точки зору голосуванням цього скликання парламенту, вочевидь, були зміни до Конституції 31 серпня 2015 року.

Виступали фактично усі тогочасні лідери парламентських фракцій: Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Олег Березюк, Юрій Бойко. Усі, крім Ляшка. Він уступив своє слово Шухевичу.



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,Шухевич,Медведчук,Кремль,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юлія Тимошенко,Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.