Фіаско Тимошенко і її кремлівських друзів

15 листопада 2016, 16:05
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
5
381

Намагання Юлії Володимирівни Тимошенко використати в своїх іграх і маніпуляціях Юрія Шухевича - це квінтесенція цинізму за 25 років вітчизняного парламентаризму.

Якби Тимошенко справді щиро шанувала Шухевича і вважала його достойним бути в українському парламенті - вона б давно зробила пана Юрія народним депутатом. Така можливість у неї була вже п'ять разів, коли вона проводила свою фракцію до ВР: у 2014, у 2012, у 2007, у 2006 та у 2002 роках.

Більше того, Юлія Володимирівну могла це зробити і раніше, оскільки як інвестор і найближчий соратник серйозно впливала на формування списку лазаренківської "Громади" у 1998 році.

Але вона того не зробила.

А Ляшко зробив, завівши фракцію до Ради вперше.

Сьогоднішній сценарій Юлії Володимирівни із спробою нахабно використати 83-річного Шухевича здобув фіаско. Пан Юрій - людина надзвичайної мудрості. І зрозумів, як зухвало намагаються всліпу зіграти ним та іншим патріотами хіхікаючі друзі Путіна.

Про те, що Москва намагатиметься розхитати ситуацію в країні шляхом сакрального вбивства, немало людей, в тому числі я, говорили вже не один місяць.

Відпочатку було зрозуміло, що сакральною жертвою мусить бути знакова фігура: рейтинговий політик, бойовий командир, відомий волонтер...

Те, що це може бути Юрій Шухевич, я спочатку, чесно кажучи, і не додумався. Хоча для московитів це ідеальний варіант - жива легенда, символ української нескореності, радянський політв'язень, син Головнокомандувача УПА, Герой України, народний депутат, член фракції антикремлівської РПЛ, один з головних критиків Мінських угод...

Боже, бережи пана Юрія і всіх українців!

***
Копія документу на підтвердження того, що за зверненням особисто Юлії Тимошенко серед інших зміг потрапити у кулуари парламенту і охоронець Медведчука Олександр Білик.



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Шухевич,Медведчук,Ляшко,Андрій Лозовий,Юлія Тимошенко,Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.