Його вбив Моторола

06 листопада 2016, 15:11
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
8
615

Дай Боже, щоб подвиг Героїв ніколи не був марним.


Андрій Снітко. Позивний - Хома. Сирота з Маневич на Волині. Героїчний боєць "Азову", який поїхав на фронт прямо із студентської лави Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Йому було всього 18, коли він своїм тілом закривши побратимів, взяв на себе гранату, кинуту особисто Моторолою у Ілловайському пеклі.

Його побратим Аксьон, якого я мав честь знати особисто, загинув слідом за ним - осколок наступної гранати від Мотороли прошив Аксьону око і застряг у мозку...

Загибель московського виродка Мотороли, без сумніву, була великою радістю для кожного патріота - помстились і за Хому, і за Аксьона, і за інших Героїв, і за нашу святу землю.

Нехай будуть до прокляті до сьомого коліна усі, хто хоче відібрати у нас найдорожче - Україну!

***

Будучи в Луцьку, пішли вклонитися до Стели Героїв Небесної Сотні і АТО разом з колегою та побратимом Ігорем Мосійчуком, керівником Радикальної партії Ляшко на Волині Булою Сергієм, депутатом обласної ради Юрієм Ройком і депутатом міської ради від РПЛ, ветераном "Азову" Аркадієм Соломатіним.

Юрій Петрович сказав страшну і дуже болісну річ: "Ось міська рада розширила площу Стели, бо загиблих більше... І правильно, звичайно, бо це найсвятіше... І боляче, коли усвідомлюєш, чому ми це робимо, скільки хлопців з фронту не повернулося додому... Дай Боже, щоб більше ніколи Стелу не розширювали...".

Дай Боже, щоб ми перемогли.

Дай Боже, щоб подвиг Героїв ніколи не був марним.



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Луцьк,АТО,Азов,Моторола
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.