Відношення між чоловіками і жінками в суспільстві . Невеличкий аналіз

27 жовтня 2016, 20:37
Власник сторінки
Корреспондент, Право на владу
0
127
Відношення між чоловіками і жінками в суспільстві . Невеличкий аналіз
Нина Березовская

Відомо що кожен з нас є різним, жодна людина не повторюється, того не можна однозначно судити по всіх жінках чи чоловіках із даної статті, але відомо, що всі людини мають переважно однаковий чи подібн

Відомо що кожен з нас є різним, жодна людина не повторюється, того не можна однозначно судити по всіх жінках чи чоловіках із даної статті, але відомо, що всі людини мають переважно однаковий чи подібний склад мислення, психологію, манеру, структуру поведінки в певних обставинах, того ми можемо говорити про яких загальні риси поведінки, відношення притаманні тому чи іншому суспільстві. 
В загальному, якщо брати аналіз суспільства то переважно в світі можна визначити чіткий патріархат, тобто чітке домінування чоловіків над жінками. Хоча чим більш розвинені країни тим більше прослідковується рівноправ’я між чоловіком і жінкою. Можливо це зумовлюється тим, що домінація чоловіка значною мірою обумовлювалась його фізичними перевагами перед жінкою, а в розвинених країнах фізична перевага не має такого суттєвого значення як в малорозвинених країнах. 
Якщо вирізняти з світу Україну, то на мою думку вона зараз знаходиться в розвитку десь часів після Галицько-Волинського князівства, такий собі сучасний постфеодалізм, відповідно чітке домінування патріархату. Однозначно на даному етапі розвитку не можливим є навіть натяк на рівні права між жінкою і чоловіком. 80% населення ще не забули 90-ті роки, в яких повсякденно, на кожному кроці керувала груба сила і ніхто крім неї нічого іншого не визнавав. 
Вимоги Євросоюзу, для ефективного і взагалі можливого інтегрування України до розвинених країн світу використовувати у владі принаймі 30% жінок це практично максимальна межа, максимальна планка до якої в ідеалі, в даних умовах, зможе "дострибнути" Україна. 
Якщо почати розбиратись все ж таки у суспільних відносинах між чоловіком і жінкою, то давайте спробуємо проаналізувати дані відносини. З одного боку жінка слабша, жінок набагато більше ніж чоловіків, середня тривалість життя жінки в 2 рази більша ніж чоловіка. (Завжди при цих словах мені згадується така давня приказка: - Хто хворий? - Жінка - Хто помер? - Чоловік.) 
З іншого боку чоловіки сильніші, вони як правило виконують фізично важчу роботу, військова справа чи там правоохоронна переважно справа чоловіча. Зараз смішно виглядає спроба нової влади задіяти до виконання функції охорони громадського порядку десь 40% жіночого складу працівників нової поліції. Вже чітко видно, що жінки не можуть справитись і приблизно з тими роботами які виконують чоловіки в даній сфері і дуже цікаво дивиться коли влада на функції охорони великих міроприємств практично не використовує свій жіночий ресурс тим самим показуючи відношення самої влади і всього суспільства в цілому до жінок. 
Я переважно в даний час працюю в жіночому колективі, 16 жінок і 4 чоловіка, того не можу не зазначити зміни поведінки жінки в залежності від її настрою, самопочуття і т.д., в чоловіків як правило така тенденція не спостерігається. Також не можна не згадати занадто слабкий психічний опір жінок. Як правило переконати в чомусь жінку в 10 раз простіше ніж чоловіка. 
Отже підсумовуючи даний аналіз, в кількох словах, можна чітко заявити, що в умовах сучасного розвитку України відносини між жінками і чоловіками просто повинні ґрунтуватись на принципах патріархату. 

В подальшому, чим більше буде розвиватись країна і економічно і морально тим більше буде проявлятись рівноправ’я між жінкою і чоловіком.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: мужчины,женщины,аналитика,анализ,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.